3 214 611 Ft, 145 támogató. Köszönjük!
Légy része az igazságnak!

Megint szépséghibás könyvvásárt rendeznek Szombathelyen

A szervezők 15 ezer könyvvel érkeznek, köztük hibás és teljesen új darabokkal.

Ismét Szombathelyre érkezik a Alexandra Kiadócsoport szépséghibás és akciós könyvvására - adták hírül a Facebookon.

Mint írják, "kiadói munkásságunk során rengeteg könyv fordul meg a kezeink között; egyes példányok elkerülhetetlenül kisebb-nagyobb szépséghibát szenvednek. A tökéletes külső azonban nem minden: a belső értékek a legfontosabbak – főleg a könyvek esetén."

Hozzátették, a szombaton, az AGORA Savaria Filmszínházban (Savaria Moziban) rendezett vásáron több mint 15 ezer könyvet árulnak majd, többségük már száz forint alatt kapható lesz. Az esemény 9:30-kor kezdődik és legkésőbb 17 óráig tart.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Kultúra