Megint szirénáznak-morgatnak nekünk

Országszerte szirénapróba lesz augusztus 1-jén, hétfőn – tájékoztat a Belügyminisztérium Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság vasárnap este a Facebook-oldalán.

Bejegyzésükben azt írják, hétfő délelőtt 11 órától a lakossági riasztórendszer (MoLaRi) csökkentett üzemű, úgynevezett „morgatópróbája” lesz. A MoLaRi-rendszert Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, Csongrád-Csanád megyében, Fejér megyében, Hajdú-Bihar megyében, Heves megyében, Komárom-Esztergom megyében, Pest megyében, Tolna megyében, Vas megyében, Veszprém megyében, Zala megyében és Budapesten építették ki; 667 lakossági riasztó-tájékoztató, illetve 419 monitoringvégpontot telepítettek.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek