Mégis érkezik az orosz gáz Ukrajnán keresztül

A múlt héten még úgy volt, hogy leállítják egy elszámolási vita miatt.

Az Ukrajnán átvezető Testvériség gázvezetéken a mai napig szinte pontosan ugyanannyi gáz érkezik, mint korábban – közölte a Reuters .

A lap emlékeztet rá, a Gazprom a múlt héten, szerdán bejelentette Oroszország nem szállít gázt Ukrajnán keresztül, a hírre kilőtt a gáz ára September 28. 12:52 , hogy nem szállítanak gázt Ukrajnán keresztül, a döntés okaként elszámolási vitát említettek.

A Gazprom a közlése szerint az ukrán Szumi városához közeli Szudzsa tranzitponton a vasárnapi 41,7 után hétfőn 41,8 millió köbméter gázt küld.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Gazdaság

Valódi tájékoztatásra vágysz? Vagy elég a propaganda? Dönthetsz! Támogasd a Nyugat.hu-t