Megjelent az Azahriah-film előzetese

Felbukkant a YouTube-on annak a filmnek az ún. teasere, melynek Mi vagyunk Azahriah a címe, és valószínűleg novemberben kerül a mozikba.

„Ha már filmet csinálunk, akkor abban én nem akarok látszódni. Nagyon sokszor érzem magam tehetetlennek, de ez alól egyetlen dolog szabadít fel, az a zene. (…) Nekem nem volt más opció az életben, csak az, hogy ez befusson” – hangzik el a film rövid előzetesében, melyre a Telex hívta fel a figyelmet. A mondatot Baukó Attila, azaz Azahriah mondja, ennél több azonban nem igazán derül ki az előzetesből.

A teasert Azahriah menedzsmentje tette ki, nyilván az érdeklődést fentartandó a film iránt, melyről csak áprilisban derült ki, hogy egyáltalán lesz. Azt azonban azóta sem tudni, hogy miről fog szólni a Mi vagyunk Azahriah, mindenesetre a tervek szerint november 28-án kerül a mozikba, bár az előzetes csak novembert említ. A lap még megjegyzi, hogy a film forgalmazója a Színfolt Film, a műfaja zenés film, rendezője Mazzag Izabella, operatőre Polhodzik Ádám, forgatókönyvírója Előd Máté.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Kultúra