Megnősült A mi kis falunk papja

Elvette 11 évvel fiatalabb szerelmét Schmied Zoltán.

Megnősült A mi kis falunk sztárja, Schmied Zoltán – értesült a Blikk . A 46 éves színész egy különleges szertartáson mondott igent a nála 11 évvel fiatalabb párjának, Ágoston Katalin színésznőnek, akivel évekkel ezelőtt a Centrál Színházban találtak egymásra, a közös munka során szerettek egymásba.

Schmied Zoltán
Youtube

A bulvárlap úgy tudja, a szerelmesek a főváros egyik legkülönlegesebb helyén, a Hármashatárhegyen lévő Tündérerdő Rendezvényközpontban mondták ki a boldogító igent. Mindketten voltak már házasok: Ágoston Katalin első férje a fiatalkori szerelme volt, míg Schmied Zoltán hosszú évekig Schell Judittal volt együtt, a házaspárnak két közös gyermeke is született.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek