Eddig: 1 671 363 / 3 000 000 Ft, 80 támogató. Még6nap.
Légy része az igazságnak!

Mégsem volt ma akkora őrület az üzletekben? Legalábbis Szombathelyen

Ellenőriztük a helyzetet a levegőből is.

Miközben a hírek arról szóltak "Megrohamozták" a boltokat a vevők az elmúlt három napban 2020. December 23. 07:36 , hogy az elmúlt három napban felpörgött az üzletek forgalma - miután Orbán Viktor miniszterelnök bejelentette a kijárási korlátozás felfüggesztését szentestére -, addig a december 23-i légifelvételek tanúsága szerint nem tört ki a szombathelyieken a vásárlási láz.

A látottak alapján úgy tűnik, hogy a tavalyinál kevesebben keresték fel a szombathelyi bevásárlóközpontokat. A forgalom ugyan nagy volt a főbb utakon, de lehetett haladni, illetve parkolóhelyet találni a városszéli üzletközpontok előtt. A legjobban a levegőből látszik mindez, meg is mutatjuk:

December 23. a levegőből
Kattintson a további képekért!
Nyugat.hu

Légy része az igazságnak! 2023. november 27-től december 11-ig tart támogatás-gyűjtő kampányunk. Ennek során 3 millió forintot szeretnénk összegyűjteni. Minden forint számít!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Gazdaság