Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Megszűnnek a Match üzletek

Lesz olyan üzlet ami bezár, van, ahol még nem tudják ki lesz az új tulaj, van, amit már át is vettek.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Októberben már pletykáltak a gazdasági lapok arról, hogy a francia Delhaize-csoport kivonul Magyarországról. Ennek a csoportnak a tulajdonában voltak a Match és Profi üzletek. A boltokat a CBA (48 üzletet) és a Coop veszi át (62 üzletet), a boltok többsége vidéki, de van köztük fővárosi is. A CBA a tervek szerint az üzleteket alkalmazottakkal együtt veszi át.

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

A Fő téri élelmiszerbolt napok óta zárva van, az ünnepi akciók plakátjai még visszaköszönnek a kirakatból, de hogy miért és meddig maradnak csukva az ajtók, az nincs kiírva.

A Fő téri Match üzlet napok óta zárva van
Garai Antal Atom

A gazdasági lapokból tudható, hogy a Delhaize-csoportnak körülbelül 200 üzlete volt Magyarországon. Megpróbáltuk kideríteni, hogy ezek közül mennyit zárnak be az eladás után, de egyelőre az ügyben nem tudtunk beszélni egyetlen illetékessel sem.

Szúrópróbaszerűen a tizenhárom szombathelyi Match üzletből egy-kettőbe ellátogattunk. A Váci Mihály utcai boltban azt tudtuk meg, hogy vélhetően a Coop égisze alatt folytatják, az Éhen Gyula téren a logó még Match, a blokkot viszont már a Cooptól kapjuk. Az Ady téri üzleten a Match logókat leragasztották Coop felirattal és szlogennel, a 11-es Huszár úti üzlet sorsa pedig a pletykák szerint egyelőre bizonytalan, hogy bezár-e vagy tovább nyitva marad, azt még nem erősítette meg senki sem.

A logó Match, a blokk Coop
Garai Antal Atom
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Kapcsolódó cikkeink

Nyitás reggel, de melyik reggel? Újabb bezárt őskocsmák

Vége a Lófejnek, de a Paragvári úti Muskátli presszónak is, ami Szombathely egyik legrégebbi ilyen jellegű vendéglátóhelyeként vonult be a köztudatba.

16 év után bezár a Gödör Étterem

Szombathely egyik méltán híres étterme még ebben a hónapban bezárja kapuit, mert nem tudott megegyezni az épületet tulajdonló egyházzal.

VAOSZ – csak szóbeszéd a megszűnés

A híresztelések szerint végleg bezár a nagy hagyományú, jó hírű VAOSZ vendéglő Szombathelyen. De úgy tűnik, mindez csak szóbeszéd.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Gazdaság

Hirdetés