Megszűnt a korlátozás az osztrák határon

Feloldották a járvány miatt elrendelt beutazási korlátozásokat.

Ausztriában a járvány miatt elrendelt beutazási korlátozásokat feloldották. Mától a belépéskor már nincs szükség 3-G igazolásra. A világjárvány kezdete óta most először léphetnek be korlátozás nélkül az országba a nyaralók, hazatérők és más látogatók a világ minden tájáról. Éjféltől életbe lépett az Egészségügyi Minisztérium által kiadott új beutazási rendelet.

A vírusváltozatokra vonatkozó korábbi belépési szabályok továbbra is érvényben maradnak, de jelenleg egyetlen ország sincs a nagyon magas járványügyi kockázatúak listáján. Ha új mutáció jelenik meg, ismételten vizsgálati, regisztrációs és karantén-kötelezettséget írhatnak elő - írja az ORF.at.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek