Még egy hely Szombathelyen, amit szeretnek a fiatalok

A Nyugat közönségszavazását a Szimfónia Kávézó nyerte meg. Jól szerepelt a Desperado (100 szavazat), a Katica Cafe (96 szavazat) és az Anita presszó (89 szavazat) és Bánya Café&Bár (81 szavazat)is.

Nagy érdeklődés övezte azt a cikkünket, amiben összeszedtük azt a tíz helyet Tíz hely Szombathelyen, ami mai napig vonzza a fiatalokat 2021. September 12. 07:18 , ami szerintünk Szombathelyen a legjobban vonzza a fiatalokat. Többen reklamáltak, hogy más helyszíneket választottak volna, ezért egy újabb cikk és egy szavazás Keressük a tizenegyedik helyet, ami a legjobban vonzza a fiatalokat Szombathelyen 2021. September 18. 19:22 formájában nektek is lehetőséget adtunk a döntésre.

A közönségszavazásunkat a Szimfónia Kávézó nyerte meg, amihez ezúton is szeretnénk gratulálni.

Közös meccsnézés a Szimfónia Kávézóban.
Garai Antal Atom

A következő sorokban bemutatjuk a város ikonikus környékén elhelyezkedő hangulatos szórakozóhelyet.

A Szimfónia Szombathely belvárosában, a város kulturális negyedében helyezkedik el. Vele szemben van az Iseum és a Szombathelyi Képtár a szomszédban pedig a Zeneiskola.

Előnye: A Szimfónia kávézó egy kulturális csomópont. Belülről elképesztően hangulatos, az elrendezés és a belső tér úgy van kialakítva, hogy amikor benn ül valaki, szinte árasztja a nyugalmat a vendégek felé, még akkor is, ha éppen sokan vannak benn. Nem csak a forrócsoki és a jó kávék miatt látogatják, hanem azért is, mert olykor programokkal várják a vendégeket. Kertmozik, koncertek, humorground és minden, ami kultúra és szórakozás. Azt hiszem, ezért is lett a Szimfónia a befutó, mert ez a hely több mint egy jó kávé.

Mágikus Mintha koncert a Szimfónia-udvarban
Németh Richárd

Hátránya : Nem kimondottan csak fiatalok látogatják, ez alapvetően nem baj, de a kulturálisan tematizált kávézó nem biztos, hogy minden társadalmi réteget el tud érni. Többen panaszkodtak a kinti székek kényelmetlenségére is.

A Szimfónia Kávézó mellett a szavazáson még jól szerepelt a Desperado (100 szavazat), a Katica Cafe (96 szavazat) és az Anita presszó (89 szavazat) és Bánya Café&Bár (81 szavazat)is

*A Café Ops by Deck technikai okok miatt kétszer került be a listánkra, de ez a szavazás eredményét nem befolyásolta.
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Helyek