Megvan, hol lesznek a Blagussnak jegyautomatái Szombathelyen

A nap 24 órájában üzemelnek majd.

„Már készülnek új jegyautomatáink, melyekkel 2022-től Szombathelyen az Éhen Gyula téren, a Városházánál, valamint az Órásháznál találkozhatnak utasaink” – írja Facebook-oldalán a Blaguss Agora Hungary.

Az automatákon lesznek kijelzők is, melyeken a megállóhelyre érkező járatok és a forgalmi változások is láthatók lesznek. Azt ígéri a cég, hogy kényelmesen és gyorsan lehet majd jegyet, illetve bérletet vásárolni a gépekből és a nap 24 órájában üzemelnek.

Így fognak kinézni a jegyautomaták.
Blaguss Agora Hungary Kft.

A Blaguss azt tanácsolja, hogy érdemes lesz majd megőrizni a decemberi bérleteket, mert január 5-én éjfélig lehet utazni azokkal. A kommentekből pedig kiderül, hogy a jelenleg érvényes díjszabás marad 2022-ben is, így lesz 24 órás jegy is, mellyel az érvényesítéstől számított 24 órán át korlátlanul lehet utazni.

A teljes árú bérlethez pedig fényképes személyazonosításra alkalmas igazolvány, például személyi, jogosítvány, útlevél kell, a tanulóbérletekhez pedig diákigazolvány. Ez azt jelenti, hogy nem kell majd újra sorban állni egy újabb igazolvány kiállításáért.

Ahogy arról lapunk többször beszámolt „Elhoztuk a 21. századot” – Bemutatták, milyen buszok járnak Szombathelyen január 1-től 2021. June 30. 11:20 , 2022. január 1-től a Volán helyett az osztrák-magyar Blaguss Agora Hungary működteti a szombathelyi tömegközlekedést. A cég már bejelentette Nemcsak a menetrend, de a buszjáratok is megváltoznak Szombathelyen 2021. October 22. 10:52 az új menetrendet.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hasznos