Vándorló méhrajt talált olvasónk Szombathelyen, a Rákóczi utcában

Befészkelték magukat egy fára. Nem egyedi ez az eset az elmúlt években.

Sziasztok! Gondoltam, megosztom veletek, amit ma láttam séta közben. A Rákóczi utcában, a Mészáros cukrászdától nem messze kb 30-40 m-re.

Ezt írta nekünk Bohoda Alexandra, ő készítette a fotókat is. A méhcsalád valószínűleg új otthont keres. Az elmúlt években volt, amikor a Savaria Nagyszálló épületére telepedett le Több ezer méh telepedett a Nagyszálló falára 2014. June 02. 14:18 egy raj, és volt, amikor az egyik bank előtt álló biciklit vették célba Méhraj keltett pánikot ma délben a belvárosban 2013. June 14. 14:14 .

Bohoda Alexandra
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Aktuál