Mesterházy, most a banda előtt kell bizonyítanod!

"Ha bárhol meglátom azt, hogy Mesterházy megpuszilja bárki seggét a kamerák előtt, esküszöm, hogy otthon maradok."

Kérdezhetek?

Az első kérdésem nem is kérdés, hisz én vagyok a választópolgár, akit képviselnek a politikusok, és demokráciában az a szerencsés, ha a választó tájékozott.

Ha jól figyelek, megállapodtak az ellenzéki parlamenti erők a közös listában és miniszterelnök-jelöltben. A neve Mesterházy Attila. Engem ez ügyben nem kérdeztek meg, de nem is kellett, mert ez a képviseleti rendszer lényege. Miután szeretem a demokráciát, és bár látok a képviseleti rendszerben hibákat (visszahívhatóság hiánya), meghajtom fejem. Nem kedvelem Vezérünket, és ha ez az ára, lenyelem a békát a királylánnyal együtt. Vagyis 2014-ben rászavazok Mesterházy Attilára. De most kérdezek!

Közös lista állításában állapodott meg az MSZP és az Együtt-PM (MTI Fotó: Kovács Tamás)
MTI Fotó: Kovács Tamás

Ugye, ez azt is jelenti, hogy a Bajnai-Mesterházy-Gyurcsány (esetleg Fodor Gábor és barátai) által képviselt politikai erő magának érzi a baloldali, liberális bal és liberális jobb oldali szavazókat, nem beszélve a kissé balos zöldpártiakról, illetve azokat is, akik ezeket mind utálják, de Orbán Viktort és Magyar Csapatát még jobban?

Ugye, ez azt is jelenti, hogy ez a politikai szövetség nem homofób, nem rasszista?

Ugye, ez azt is jelenti, hogy ha valaki hívő, azt sem röhögik körbe, és butázzák le?

Ugye, ez azt is jelenti, hogy ha ez a politikai erő csoda folytán hatalomra jut, visszaállítja a független hatalmi ágakat, legyen az a bíróság, média, vagy Alkotmánybíróság szabadsága?

Ugye, ez azt jelenti, hogy 2014 után kirúgják a bebetonozott bábfigurákat, akik tönkre tették a magyar kultúra financiális rendszerét?

Ugye, ez azt is jelenti, hogy az új hatalmi uralkodó osztály lecseréli a pénztárosait, és megpróbálnak a jövőben nem létesíteni üzleti kapcsolatot politikai ellenfeleikkel?

Ugye, ez azt is jelenti, hogy megpróbál valódi válaszokat keresni a világ és Európa problémáira, vagyis szakít a fociprojektek népbutító belpolitikájával, azért, hogy olcsó energiaforráshoz jusson?

Megtudhatjuk-e valaha is, hogy kinek a fejéből pattant ki a rezsicsökkentés harcának gondolata? Utána népszavazásra bocsátanánk, hogy nevezzük ki propagandaminiszternek, vagy nyilvánosan kövezze meg a démosz?

Egy szó, mint száz, a Fidesz tényleg nem pöcsölt uralkodása alatt, és szétdobta a szénaboglyát. Bennem csak annyi hamleti kétely van, vajh, van valakinek bármi fogalma arról, hogy mit tenne, ha mégis hatalomra jutna? Már csak a kényelmetlen személyi kérdések miatt is. Mondjak példát? Ha bárhol meglátom azt, hogy Mesterházy megpuszilja bárki seggét a kamerák előtt, esküszöm, hogy otthon maradok.

Vagyis tisztelt miniszterelnök-jelöltem, szőrös tökösen, mint ahogy a legyező horgászok szokták, mert itt a Hells Angelsben (hogy mondjak születésében baloldali fogantatású motoros bandát is) elővettük a frigóból a sört, de még nem nyitottuk ki. A banda előtt kell bebizonyítani azt, hogy érdemes vagy elől motorozni. Ja, ideje lenne berúgni azt a motort!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Vélemény