Metál invázió lesz októberben Sopronban

Hatodik alkalommal rendezik meg Sopronban a Metal Inváziót, idén október 8-án csapnak a húrok közé a Hangár Music Gardenben. A rendező Innistrad közben az új nagylemezén dolgozik, a koncerten több új dalukat is bemutatják.

Az Akela, a soproni Innistrad és az RPG, valamint az Atomic lép fel október 8-án a soproni Hangár Music Gardenben, a hatodik Metal Invázió keretében. Az Innistrad nemcsak szervezője, értelemszerűen fellépője is a rendezvénynek, s mint kiderült, több meglepetéssel is kékszülnek.

Innistrad
Nyugat.hu

Lőrincz Zoltán, az Innistrad tagja elmondta, egy friss klippel is előrukkolnak a közeljövőben. A Talpig feketében című dalhoz készített videó reményeik szerint hasonlóan sikeres lesz a metalrajongók körében, mint a Háború vér nélkül című, ami heteken keresztül vezette az országos nézettségi listát.

Az invázióra máris nagy az érdeklődés, az elővételes jegyek olcsóbbak, érdemes mozdulni.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Programajánló