Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Itt a győztes! - Megtaláltuk a legjobb mézeskalácssütőt

Hölgyeim és uraim, mindenki, aki körmöt rágva, izgatottan várta harmadik nagy mézeskalácssütő versenyünk végeredményét, most végre megkönnyebbülten fellélegezhet: kihirdetjük a bajnokot, a küzdelem győztesét.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Még december közepén indítottuk útnak immár harmadik alkalommal mézeskalácssütő versenyünket A nagy mézeskalácssütő verseny: újratöltve 2012. December 17. 14:20 , melyre érkeztek is jelentkezők szép számmal. A januári szavazás Nagy Mézeskalácssütő Verseny: Szavazzanak! 2013. January 04. 12:43 meg is hozta a győztest.

The winner is...

Sok olvasói kérdés érkezik hozzánk. Mi pedig szeretnénk friss, hiteles híreket adni neked. Támogasd a munkánkat!
Támogatom

Bernáth Nikoletta konyhatündér 291 szavazattal húzott el versenytársai előtt. Ő egy „csupa szív mézeskalács adventi koszorút” készített, melybe ráadásul belekerült az egész család munkája. Nem is csodálkozunk az eredményen, hiszen a népi motívumokkal díszített szívekkel igazán ráérzett a trendekre fogékony néplélek legmélyebb rezdüléseire is: tombol a folk, ezért kerül kalocsai hímzés a legmenőbb cuccokra, energiaitalra, farmerekre és iPhone-okra, de még a külföldi sztárokra is. A második helyezett Horváth Gabriella, a harmadik pedig Török Dorina lett. A győzteseknek gratulálunk, ajándékcsomagjukat személyesen, hétfőtől szerkesztőségünkben vehetik át.

Szívek
Nyugat.hu
A teljes kompozíció
Nyugat.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Életmód

Hirdetés