Tényleg 10 százalék alatt van az infláció? Nem is olyan durvák az áremelések?

Mi jobban hiszünk olvasóinknak, mint a hivatalos közleményeknek. Nézzünk körül együtt a boltokban!

Kedves Olvasóink!

Az, hogy infláció, hogy áremelések, sajnos, jó ideje benne vannak a mindennapjainkban. Elég csak a rezsiárakra Energia-veszélyhelyzetet hirdet a kormány: nem mindenkire vonatkozik majd a rezsicsökkentés July 13. 15:52 , élelmiszerekre vagy dohánytermékekre Ma (július 21-én) cigaretta-áremelkedés July 21. 08:38 gondolni, de a sor persze hosszan folytatható még, és a növekedéseknek – egyelőre úgy tűnik – semmi sem szabhat határt.

Kíváncsiak vagyunk, olvasóink mekkora áremelést tapasztalnak, és mi az, ami eltűnt a polcokról.

Ezért az a kérésünk, kommentben írják meg, tapasztalataik alapján mi számít jelenleg hiánycikknek, és ezek – vagy más termékek – esetében mekkora áremelkedést észleltek.

Addig mi is körülnézünk a boltokban.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hasznos