Michelle Obama könnyedén verné Trumpot egy felmérés szerint

A volt First Lady 50-39 arányban vezet a republikánus elnökjelölttel szemben.

Michelle Obama, Barack Obama volt elnök felesége az egyetlen demokrata személyiség, aki legyőzné Trumpot, méghozzá könnyedén - írja a Reuters/Ipsos legújabb elemzése.

Michelle Obama
Pixabay

Joe Biden minősíthetetlen szereplése az első jelöltvitán „Te vagy a legrosszabb elnök!” „Nem, te vagy a legrosszabb” - Ilyen volt az első amerikai elnökjelölti vita a választások előtt June 28. 06:24 előtérbe hozta azt a problémát, hogy Biden nem csak idős, de egyre komolyabb mentális gondokkal küzd. Ami négy hónappal az elnökválasztás előtt nem a legjobb hír a demokraták számára, nem véletlen, hogy egyre komolyabban merül fel, hogy mást kellene indítani Biden helyett.

Amellett, hogy Bidennek nem nagyon akaródzik visszalépni, gond az is, hogy nehéz ennyi idő alatt felépíteni egy új jelöltet. Kamala Harris, Biden alelnöke szóba kerülhetne, de a mérések alapján ő egy százalékponttal elmarad Trump támogatottságától.

Mihelle Obama viszont könnyedén legyőzné a republikánus jelöltet, de a volt First Lady többször is kijelentette,hogy nem akar elnök lenni. A keresgélés folytatódik.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet