Molnár Anikó felnőtt fotói miatt nyomoz a NAV

Nem könnyű a celebek élete.

„Mint azt már korábban is olvashattátok, visszaélés történt a képeimmel. Ami miatt én meg is tettem a feljelentést! Aminek a fejleménye az lett, hogy a Nav átvette a nyomozást. Mint korábban mondtam mindenki döntse el saját maga, hogy megéri-e azzal szórakoznia, hogy más ember képeivel visszaél, feltölti különböző platformokra vagy esetleg kereskedik vele és ezzel anyagi kárt okoz neki!”

Ezt írja Instagram-bejegyzésében Molnár Anikó.

Ha valaki lemarad volna az előzményekről: az egykori Való Világ-szereplő és Nagy Ő a közelmúltban elindította fizetős, felnőtt tartalmakat kínáló OnlyFans-oldalt.

Nem is sikertelenül, mert az indulás után nem sokkal a celeb már arról posztolt, hogy az oldala bekerült legnépszerűbb 1 százalék közé.

Csak éppen valakik lelopták a fotókat, valahova feltöltötték őket és többszöri felszólítás ellenére sem vették le.

Ezért nyomoz most a NAV.

Nem nehéz kitalálni, hogy Molnár Anikó az anyagiak miatt jelent meg a nem túl jó hírnévnek örvendő oldalon, és ezek szerint nem is kalkulált rosszul: 15 dollárért lehet hozzáférni a pikáns képekhez, és indulás után másfél napppal már 168 követője volt.

„Kilencvenöt százalékban pozitívok a visszajelzések. Persze, akad a látogatók között jó pár férfi, sőt nő is, aki legalább egy éjszakát szeretne velem eltölteni” – mondta még induláskor a Blikknek, hozzátéve, hogy

a zuhanyzásának közvetítése nála még belefér, de az már nem, ha arra kérik, simogassa magát.

Molnár Anikó szlogenje az Onlyfans oldalon az, hogy

Magyar celeb vagyok, idősebb, mint gondolod, de erre én büszke vagyok.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű