Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Rossz fiú volt? Elvonta Molnár Miklós alpolgármesteri juttatásait Szombathely polgármestere

Molnár szerint inkább a város ügyeivel kellene foglalkozni.

Információink szerint elvonta Molnár Miklós (Pro Savaria) alpolgármesteri juttatásait Puskás Tivadar (Fidesz) polgármester. Molnár így csak a képviselői tiszteletdíjat és költségtérítést kapja ezentúl.

Molnár Miklós a február 28-i közgyűlésen
Kovács Dávid

Felhívtuk Molnárt, aki megerősítette az információt, és megjegyezte, előbbre lennének, ha a polgármester a város ügyeivel foglalkozna.

Puskás Tivadar a február végi közgyűlésen Fideszen kívüli többség, időhúzás, migránsozás a szombathelyi közgyűlésen 2019. February 28. 08:42 vissza akarta hívni Vissza akarják hívni tisztségéből Molnár Miklós alpolgármestert 2019. February 22. 16:05 Molnárt az alpolgármesteri posztról, miután januárban elvonta a hatásköreit Belharc a szombathelyi jobboldalon, megvonták Molnár Miklós alpolgármesteri hatásköreit 2019. January 14. 09:58 . A visszahívást azonban az új, Fideszen kívüli többség A FORDULAT: lesöpörte a porondról a Fideszt a szombathelyi ellenzék 2019. February 28. 10:08 nem engedte naprendre venni. Érdekes, hogy Puskás a február végi közgyűlésen az új többség által kezdeményezett és elfogadott ügyek jó részét visszadobta újratárgyalásra a közgyűlésnek, Molnár visszahívását viszont nem kezdeményezi újra.

A szombathelyi közgyűlés március 13-án folytatja a múlt héten félbeszaladt közgyűlést, ahol sok minden eldőlhet majd.

❤️ Nélküled nem tudjuk megírni! Ajánld fel adód 1%-át a Nyugat.hu-nak
Adószámunk: 18889332-2-18 Nyugat Média és Világháló Egyesület
Segítség és letölthető nyilatkozat ide kattintva érhető el.
Köszönjük nektek! ❤️

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra