Most jöttek a templomból - publicisztikánk Tóth Gabi házassága emlékére

Arról lesz szó többek között, hogy mit adott nekünk a Fidesz kereszténysége, ami nincs, és hogyan nyomorította meg azokat, akik ezt az egész cirkuszt nekünk hazudják – írja Rezeda.

Maga az organizmus sem izgatott, míg meg nem találta magában az Istent, vagy annak hűlt helyét, hogy mit érdektelen. Amit előad, olyan messze van tőlem zeneileg, hogy csak üveggolyós távolságban lehet mérni, egy egészen más univerzumban élünk, viszont, hogy most válik, az átjött a féreglyukon és idepottyant elibém.

Mégis föl kell hívjam a figyelmet arra, ennek ellenére

nem Tóth Gabiról írok, hanem az egyesben fölfedezve az általánost egyszersmind Szájer ereszéről, Varga Juditról és név nélkül mind a többiekről, akik végül lebuktak.

Így megy ez, a végén minden kiderül, még csak az utolsó ítéletet sem kell megvárni, ha már ez a mezsgye is játékban van, illetve máma ez lesz igazán. Arról lesz szó többek között, hogy mit adott nekünk a Fidesz kereszténysége, ami nincs, és hogyan nyomorította meg azokat, akik ezt az egész cirkuszt nekünk hazudják.

Instagram/tothgabi

Nem tudom, érezni-e, milyen higgadtnak tűnik a hangom, pedig olyan gyomorideg munkál bennem, amilyentől régebben egyszer már kilukadt a pejslim, s hogy ez ne történjék meg újra, meg kell írnom ezeket a nyavalyásokat, akik azt hitték és hiszik még most is, hogy megmondhatják, hogyan éljünk. Holott ők egészen más elvek szerint pergetik a napjaikat, mint amit velünk szemben követendő mintaként előadnak, de tudjuk, hogy

mindig a legszentebb családok mélyin rejtőznek a legmocskosabb titkok és bűnök.

Így megy ez.

Fura egy dolog ez a hit, ami vagy nincs, vagy van. De egy bizonyos szint fölött nehéz nem agnosztikusnak lenni, ám ez általában magánügy, mint az is, ha valaki önszántából leborul. Még furább a vallás, ami már tanításokon alapul, s általában valamikor a holocénban azért jött létre, hogy az emberek ne falják föl egymást elevenen. És még kiábrándítóbb az egyház intézménye, amely emberi felépítményként azért született, hogy a hit és a vallás segítségével uralkodjon az embereken. Ilyen foglárok a papok, akik a lelkeket tartják rabságban.

És még legangolóbb egyház és állam összekapcsolódása, amely út a totalitárius rendszerek felé, ahol a népség testét és lelkét is magáénak tudja a hatalom, ezért prüszköl az ész ez ellen, és erről szólt századokkal ezelőtt az úgynevezett felvilágosodás. De nem akarnánk itt sem történeti, sem vallástörténeti esszét írni, bár Jézus, mint a mágikus kultúra szülötte megérne egy vasárnapi nagymisét. Hogy bemutassuk, mennyire nincs köze hozzá annak a képnek, amit a keresztény egyházak mára kialakítottak csakis a saját hasznukra.

Mert hát, Tóth Gabiból indultunk ki, aki a lelkét a magyar államegyháznak adta el, aminek a feje Orbán Viktor, és ezen nem kellene csodálkozni. Az ő eszméi és világképe terjed a szószékekről, és ennek az egésznek lett a felkent papnője Tóth Gabi, amikor nem is olyan rég csak az ennek megfelelő igét hallhatuk tőle, miszerint ők mekkora szent család, és milyen keresztényi szeretetben énekelgetnek, főznek a pápának, meg nevelgetik egyszem gyermeküket.

És akkor most Tóth Gabi huss, lecsúszik az ereszen.

Mindeközben arra kérve mindenkit, hogy tartsa tiszteletben a magánélet szentségét. Viszont épp a fentiek miatt nem lehet, ugyanis gondolkozásunk tárgya épp most köpte szemen magát, ott csordogál a nyál az orcácskáján. Visszamenőleg hiteltelen minden, amit a megtalált kereszténységről nagy hangon mondott, leolvadt a máz, mint ahogyan Varga Juditról is. Hogy

nincs itt kereszténység, nincsen hit, az ég egy világon semmi sincs, csakis a baksisért előadott cirkusz van

, hogy mi meg a pofánkat befogjuk, de az nem megy.

Orbán Viktor is most jön a templomból, hogy az áhitattól szóhoz sem tud jutni, Szájer ügyéről meg ne is beszéljünk, mert már kitárgyaltuk. Meg az összes többiről se, Borkaistól, Kaletástól, a buzgó keresztény pedofilig. Ők a NER életvezetési mintái, és erkölcsének hordozói. Abban egyébként biztos vagyok, hogy Tóth Gabi most sem fogja érteni, miért foglalkoznak a válásával, mert ez meghaladja a képességeit, de ez legyen az ő nyomora. Belefér az eddigiek közé, csak kicsit színesebb a paletta.

Milyen szépen és higgadtan tudtam mindezt végigvinni, az igen. Még akkor is, ha bizonyára lesz olyan vélemény, kit érdekel ez, fontosabb dolgokkal kellene foglalkozni.

De ujjamat intőn fel kell emelnem, hogy de bizony, fontos ez, mert ebben rejlik a Fidesz legfontosabb hazugsága,

amire az összes további mocskot építi. Mintha Nietzschét olvastak volna az aljanép számára kitalált erkölcsről, amivel azokat féken lehet tartani. Így jobb, ha tudod, ezt a játékot űzik veled a keresztény értékeket hazudva, és innen láthatod, hogy csak untermensch vagy a szemükben.

Bizony, én nyájasom.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Vélemény