Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Múltbanéző: Driftelő harcjármű a bezárás előtti Savaria Kiképzőközpont udvarán

Így búcsúztak el a katonák az elszállításra váró haditechnikától 2004-ben, a bezárásra ítélt laktanya udvarán.

A napokban több helyen is bemutatták a tatai laktanya udvarán „keringőző”, újonnan beszerzett és a szovjet technikát leváltó Leopard harckocsikat, amelyek szolidan tettek pár kört és eltapostak egy kibelezett autóroncsot.

Az általunk bemutatott videó 2004-ben készült, a felszámolásra ítélt Savaria Kiképzőközpont udvarán. (Ez ma büntetés-végrehajtási intézetként funkcionál.)

A haditechnika elszállítása előtt a fürge BMP páncélozott gyalogsági harcjárművel még megtett néhány kört a vezetője a laktanyaudvaron. Az ex-Garasin Rudolf laktanyát néhány héttel később végleg bezárták.

Néhány korábbi videó:

Kedves Olvasó!
Kérjük, támogasd havonta rendszeresen a Nyugat.hu szerkesztőségének a munkáját! Mert veletek együtt tudjuk kideríteni, megírni, megmutatni, hogy mi történik körülöttünk.
Köszönjük!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Múltbanéző

Tovább az oldalra