Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Múltbanéző: Driftelő harcjármű a bezárás előtti Savaria Kiképzőközpont udvarán

Így búcsúztak el a katonák az elszállításra váró haditechnikától 2004-ben, a bezárásra ítélt laktanya udvarán.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A napokban több helyen is bemutatták a tatai laktanya udvarán „keringőző”, újonnan beszerzett és a szovjet technikát leváltó Leopard harckocsikat, amelyek szolidan tettek pár kört és eltapostak egy kibelezett autóroncsot.

Az általunk bemutatott videó 2004-ben készült, a felszámolásra ítélt Savaria Kiképzőközpont udvarán. (Ez ma büntetés-végrehajtási intézetként funkcionál.)

A haditechnika elszállítása előtt a fürge BMP páncélozott gyalogsági harcjárművel még megtett néhány kört a vezetője a laktanyaudvaron. Az ex-Garasin Rudolf laktanyát néhány héttel később végleg bezárták.

Néhány korábbi videó:

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Múltbanéző

Hirdetés
Hirdetés
Tovább az oldalra