Eredeti Puskás minden pénzt megér

Ha stukkert nyomok a homlokodhoz, ne vitázz az árról! A kormány így tárgyalt Munkácsy Golgotájáról.

Ahogy a magyar akác, úgy Munkácsy: Golgota című képe is védetté vált, ami nem azt jelenti, hogy nem szabad sörétessel keresztüllőni, hanem, hogy Magyarországról nem vihető el, és az államnak elővásárlási joga van. Az emberben a nemzeti kebel feszül, kár, hogy ennek nem mindenki örül, így Pákh úr Amerikában, akivel csak az a baj, hogy ő a tulajdonos, és többet akar érte, mint a vevő.

Szerettük volna Pákh urat meggyőzni ezzel a barátságos lépéssel (a védettségre gondolt Lázár úr, ha valaki nem értené az ő cinizmusát), hogy minden körülmények között érdemes megállapodni a magyar állammal. A haza érdekében - fújta ki a füstöt János, kék szivararomát bodorítva maga körül, miközben szólt a szving. Keresztapa boldogan nézte a család tehetséges fattyúját, közben a kertben tovább forgott a szülinapi mulatság. Rendezte F. F. Coppola: A Felcsúti Farm , láttam belőle három részt, nekem is tetszett, cool volt. Mint Jani.

Munácsy: Golgota
Nyugat.hu
Golgotá
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Vélemény

Tovább az oldalra