3 264 611 Ft, 146 támogató. Köszönjük!
Légy része az igazságnak!

Munkaerővel kapcsolatos szakmai díjat nyert a szombathelyi Schaeffler

Autóipar kategóriában nyerték el az elismerést a legalacsonyabb fluktuációért.

Ötödik évfordulóját ünnepelte Magyarország legnagyobb HR-es eseménye, recruiTECH BLUE, amely idén egész napos szakmai programmal várta az érdeklődőket.

A rendezvényen díjakat is kiosztottak: 190 vállalatból a legjobb 24 kapott jelölést 6 kategóriában.

A jelölt vállalatok átlag fluktuáció alatt szerepelnek, vagy az elmúlt 3 évben kiemelkedő javulást értek el. Ez az első olyan díj, ami objektív számokon alapszik - hangsúlyozták. Elismerést adtak át a munkaerő megtartásáért 6 kategóriában.

Autóipar kategóriában a szombathelyi Schaeffler Savaria Kft. nyerte el az elismerést - mely lényegében az autóipar legkisebb fluktuációjáért járó díj - olyan versenytársak mellett, mint a Continental Automotive Hungary Kft., Lear Corporation Hungary Kft., valamint Rehau-Automotive Kft.

Gazdag András, a Schaeffler magyarországi vállalatainak HR igazgatója a “Mi kell ahhoz, hogy a kékgalléros munkavállalók szeressenek nálunk dolgozni” című kerekasztalbeszélgetésen is részt vett az EcoFamily és a Rehau HR vezetőivel – olvasható a cég honlapján .

Gazdag Andrással lapunk a közelmúltban közölt egy hosszabb interjút Miért nincsenek külföldi vendégmunkások a szombathelyi Schaefflernél? És mit gyártanak az új, titokzatos üzemében? May 23. 19:13 , amelynek egyik kiemelt témája volt a magyar és szombathelyi munkaerőpiacot jellemző fluktuáció.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Gazdaság