Nagyfeszültségű villanyoszlopra akasztotta fel egy férfi magát Baján

A rendőrök mentették meg az eszméletlen ember életét.

Bejelentés érkezett a rendőrségre 2022. július 1-jén az esti órákban, hogy egy bajai férfi végett akar vetni az életének. Fehér Viktor László r. törzsőrmester és Hám Zoltán r. őrmester azonnal az 5506-os úton megjelölt helyre mentek, ahol a férfi párja elmondta, hogy társa az út melletti szántóföldre sétált be és azt hangoztatta, hogy öngyilkos akar lenni.

Az egyenruhások a férfi keresésébe kezdtek. A szántóföldön egy nagyfeszültségű távvezeték oszlopánál – az úttól körülbelül 300 méterre – láttak egy alakot. Azonnal odarohantak és azt látták, hogy a keresett férfi felakasztotta magát. Az egyik rendőr az eszméletlent két kezével megemelte, míg társa elszakította a kötelet.

A földön kitapintották a pulzusát, és a mentők kiérkezéséig telefon keresztül tartották a kapcsolatot az OMSZ munkatársával, aki utasításokat adott az eszméletlen személy megvizsgálására. A kiérkező mentőszolgálat munkatársainak átadták a férfit, akit azonnal kórházba szállítottak - írja a police.hu .

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek