"Nagyon megalázott" - interjúban vallott Borkai felesége

Borkainé Havassy Myrtill a felvételeket viszont azóta sem nézte meg, és nem is fogja.

„Nagyon megalázott. Egy nőt, a nőiességében megalázni, ez a férfiak részéről a legcsúnyább dolog" - fogalmazott a Heti Naplónak adott interjúban Borkainé Havassy Myrtill annak kapcsán, hogy nyilvánosságra kerültek férjéről az adriai jachton, a szexparti közben készült felvételek 2019 őszén.

Szavaiból kiderült, hogy most azért állt a nyilvánosság elé, mert „amik az évek alatt felgyülemlettek bennem, a lelkemet bántották, azt most szavakba foglalhatom és elmondhatom” . Az is elhangzott, hogy egy darabig úgy érezte, hogy gyűlöli a férjét, és az első gondolata az volt, hogy elhagyja. Mindennek ellenére most úgy érzi, hogy nagyon szereti, és azóta meg is bocsátott Borkainak. A felvételeket viszont azóta sem nézte meg, és nem is fogja.

Mivel mindketten meg akarták menteni a házasságukat, ezért a felvételek megjelenése után néhány hónappal segítségért folyamodtak egy régi ismerősükhöz, Várszegi Asztrik egykori pannonhalmi főapáthoz. Ő volt az, aki 1989-ben összeadta a párt. A találkozó sok erőt adott nekik - derült ki az interjúból.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet