Eddig: 1 671 363 / 3 000 000 Ft, 80 támogató. Még7nap.
Légy része az igazságnak!

Hamarosan eltűnik a Gencsapáti felé az úton a gödör

Megjött a Vasivíz válasza, mikor temetik be a csőtörés utáni gödröt a Szent Imre herceg útján.

Még múlt héten egy olvasónk jelezte, hogy körülbelül egy hónapja a Szent Imre herceg útján egy csőtörés miatt megbontották az utat, és azóta hiába várják az arra közlekedők, hogy rendbe tegyék. A gödör mélysége 15-20 cm, ettől nem lehet normálisan közlekedni az amúgy is balesetveszélyes útszakaszon. Ahogy írta:

Kb. 3-4 hete jelentettem be a Vasivíz ügyeletén, ahol különféle gombnyomogatások után kedvesen közölték, hogy tudnak már róla, hogy az aszfalt alól folyik a víz, hamarosan meg is nézik. Néhány napra rá a csőtörés ki is lett javítva, majd a gödör bekavicsozva. Háromszor telefonáltam be a Vasivíz rögzített vonalára, mindháromszor be is kavicsozták a gödröt, a kavics mindháromszor az aszfalton végezte. A gödör mélysége jelenleg 15-20 cm. A képeken jól látszik, hogy a sáv szélesség kb. a felére csökkent. Véleményem szerint a helyzet balesetveszélyes.

Szent Imre herceg út 144.
A gödör
Olvasó

Még akkor megkérdeztük a Vasivíz Zrt-t, mikor tervezik a munkálatokat elvégezni, és a kérdéses útszakaszt helyreállítani.

A vízszolgáltató cég válaszából most kiderül, hogy A Vasivíz ZRt. munkatársai még május 8-án bontották fel a kérdéses szakaszt, majd elvégezték a szükséges javítási munkálatokat.

A konszolidációs időszakot kivárva, május 28-án került lebetonozásra a gödör, amelyre legkésőbb május 31-én a végső aszfaltréteg is rákerül.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem