Hamarosan eltűnik a Gencsapáti felé az úton a gödör

Megjött a Vasivíz válasza, mikor temetik be a csőtörés utáni gödröt a Szent Imre herceg útján.

Még múlt héten egy olvasónk jelezte, hogy körülbelül egy hónapja a Szent Imre herceg útján egy csőtörés miatt megbontották az utat, és azóta hiába várják az arra közlekedők, hogy rendbe tegyék. A gödör mélysége 15-20 cm, ettől nem lehet normálisan közlekedni az amúgy is balesetveszélyes útszakaszon. Ahogy írta:

Kb. 3-4 hete jelentettem be a Vasivíz ügyeletén, ahol különféle gombnyomogatások után kedvesen közölték, hogy tudnak már róla, hogy az aszfalt alól folyik a víz, hamarosan meg is nézik. Néhány napra rá a csőtörés ki is lett javítva, majd a gödör bekavicsozva. Háromszor telefonáltam be a Vasivíz rögzített vonalára, mindháromszor be is kavicsozták a gödröt, a kavics mindháromszor az aszfalton végezte. A gödör mélysége jelenleg 15-20 cm. A képeken jól látszik, hogy a sáv szélesség kb. a felére csökkent. Véleményem szerint a helyzet balesetveszélyes.

Szent Imre herceg út 144.
A gödör
Olvasó

Még akkor megkérdeztük a Vasivíz Zrt-t, mikor tervezik a munkálatokat elvégezni, és a kérdéses útszakaszt helyreállítani.

A vízszolgáltató cég válaszából most kiderül, hogy A Vasivíz ZRt. munkatársai még május 8-án bontották fel a kérdéses szakaszt, majd elvégezték a szükséges javítási munkálatokat.

A konszolidációs időszakot kivárva, május 28-án került lebetonozásra a gödör, amelyre legkésőbb május 31-én a végső aszfaltréteg is rákerül.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem