Nem egyszerű most vonattal közlekedni a Celldömölk-Győr vonalon

Nagy késések vannak, van olyan vonat, ami nem közlekedik.

A Balatonszentgyörgy-Győr közötti InterRégió (9600) számú vonat 60-65 perc késéssel közlekedik Tapolca-Celldömölk állomások között - közölte honlapján a MÁV .

A vonat Celldömölk-Győr között nem közlekedik tovább, utasai a Celldömölkről Győrbe 8:30-kor induló személyvonattal (9227) utaznak tovább.

A Győrből Celldömölkre 8:07-kor induló személyvonat (9222) nem közlekedik.

Előzmény: A Keszthelyről Celldömölkre közlekedő személyvonat (9630) Uzsabánya alsónál meghibásodott. A vonatot visszahúzzák Tapolcára. Utasai a Balatonszentgyörgyről Győrbe elindult Helikon InterRégió (9600) vonattal utazhatnak. Az IR vonat megáll a személyvonat állomásain és megállóhelyen és késéssel közlekedik Tapolcától.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hasznos