Nem egyszerű most vonattal közlekedni a Celldömölk-Győr vonalon

Nagy késések vannak, van olyan vonat, ami nem közlekedik.

A Balatonszentgyörgy-Győr közötti InterRégió (9600) számú vonat 60-65 perc késéssel közlekedik Tapolca-Celldömölk állomások között - közölte honlapján a MÁV.

A vonat Celldömölk-Győr között nem közlekedik tovább, utasai a Celldömölkről Győrbe 8:30-kor induló személyvonattal (9227) utaznak tovább.

A Győrből Celldömölkre 8:07-kor induló személyvonat (9222) nem közlekedik.

Előzmény: A Keszthelyről Celldömölkre közlekedő személyvonat (9630) Uzsabánya alsónál meghibásodott. A vonatot visszahúzzák Tapolcára. Utasai a Balatonszentgyörgyről Győrbe elindult Helikon InterRégió (9600) vonattal utazhatnak. Az IR vonat megáll a személyvonat állomásain és megállóhelyen és késéssel közlekedik Tapolcától.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hasznos