Nem engedi el a TV2 a szerb frekvencia ügyét

De nem élnek az eredmény miatt jogorvoslattal.

Ahogy arról tegnap mi is beszámoltunk Nem kapott frekvenciát a TV2 Csoport Szerbiában August 01. 12:17 , a TV2 Csoport a négy megpályáztatott szerb kereskedelmi frekvencia közül egyet sem nyert el, azokat ugyanis azok a csatornák kapták, akik azokat eddig is használták.

A hírrel kapcsolatban már korábban kereste a TV2 csoportot az üggyel már korábban is foglalkozó Media1 , válasz azonban csak hétfőn érkezett.

Ebben az állt, hogy a csatorna továbbra is érdeklődik az egyik szerb csatorna frekvenciája iránt, így - vehető ki a TV2 válaszából - ha a későbbiekben lesz erre alkalom, újból megfogják azt pályázni.

A portál azon kérdésére, hogy terveznek-e jogorvoslattal élni a pályázat eredményét illetően, a csatorna határozott nemmel felelt, így egy ideig még biztosan nem bővül a már korábban nemzetközi szintekre lépő médiabirodalom.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet