Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Sokan nem érzik magukat biztonságban, akik a Rohonci úti híd járdáján akarnak átmenni

Főleg a kisgyerekesek panaszkodtak lapunknak.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A szombathelyiek sokat vártak arra, hogy végre elkészüljön a Rohonci út végén lévő híd felújítása. A félpályás útlezárások miatt voltak hatalmas torlódások is, aztán végül csak elkészült a híd.

Rohonci út keskeny híd
Jó itt vigyázni! A többi kép a galériában.
Nagy Jácint
A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Lehetnénk elégedettek is, de mégsem vagyunk. Egy egyszerű dolog miatt: a híd mindkét oldalán lévő, a gyalogosforgalom számára készített járda nagyon keskeny. Egy ember még elfér rajta, de egy babakocsit, vagy egy biciklit ott áttolni már nem oly könnyű. Ez különösen azért furcsa, mert a pont most fejlesztik a sportligetet Újabb információk és látványtervek az új szombathelyi Sportligetről 2019. February 13. 07:16 , lesz ott szálloda, meg mindenféle tömegeket vonzó sportlétesítmény. Ennek megfelelően a hídig jó széles feljárót építtettek, ami aztán átmegy egy keskeny járdacsíkba. Nem is értjük, ezt pontosan hogyan gondolták. Valamit a tervezőasztalon elfelejtettek összehangolni.

Rohonci út keskeny híd
Ez a profi, korlátos feljáró a sportligetből.
Nagy Jácint

Ha még ez se lenne elég, a híd járdája szinte egy síkban van az úttesttel, elég, ha egy autó kicsit kifarol, vagy megcsúszik, vagy egy gyerek kicsit oldalra lép és kész a baj. Hiányzik az ember biztonságérzete. Jó lett volna ide legalább valami korlát-félét felszerelni. Még nem késő. Úgyhogy hajrá!

Rohonci út keskeny híd
Igen, alig fér el egy biciklis, ahogy egy babakocsis se.
Nagy Jácint
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Jelentem

Hirdetés