Nem mindenki elégedett a felújított vásárcsarnokkal

A legtöbb árusnak tetszik az épület, de vannak, akik kifogásolják a kivitelezők munkáját.

November 5-én nyitott a Szombathelyi Vásárcsarnok felújított épületrésze. Eredetileg ugyan kedden Keddre tervezték a szombathelyi piac felújított csarnokának megnyitását, de még nincs kész 2020. November 02. 20:44 startolt volna a piac, de az átvétellel voltak kisebb gondok, Készüljön mindenki! Csütörtök reggel nyit a szombathelyi piac felújított csarnoka 2020. November 04. 20:48 így csak csütörtök reggel vehették igénybe először az árusok.

Mi is kimentünk, hogy körbenézzünk, és persze, hogy megkérdezzük a termelőket és kereskedőket, elégedettek-e a felújítással.

Legtöbbjüknek tetszik az új csarnok, de a felújítás nem aratott osztatlan sikert. Nézze meg, milyen problémákkal szembesült néhány árus csütörtök reggel!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kapcsolódó cikkeink

Keddre tervezték a szombathelyi piac felújított csarnokának megnyitását, de még nincs kész

Mégsem alakult minden a tervek szerint, de remélik, szerdán már talán beindul az élet a II. csarnokban.

Belestünk a szombathelyi piac felújított csarnokába – Alig néhány nap és meg is nyitják

Legalábbis ez a terv, mindenki reménykedik abban, hogy nem jön közbe semmi.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet