Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Nem mindenki elégedett a felújított vásárcsarnokkal

A legtöbb árusnak tetszik az épület, de vannak, akik kifogásolják a kivitelezők munkáját.

November 5-én nyitott a Szombathelyi Vásárcsarnok felújított épületrésze. Eredetileg ugyan kedden Keddre tervezték a szombathelyi piac felújított csarnokának megnyitását, de még nincs kész 2020. November 02. 20:44 startolt volna a piac, de az átvétellel voltak kisebb gondok, Készüljön mindenki! Csütörtök reggel nyit a szombathelyi piac felújított csarnoka 2020. November 04. 20:48 így csak csütörtök reggel vehették igénybe először az árusok.

Mi is kimentünk, hogy körbenézzünk, és persze, hogy megkérdezzük a termelőket és kereskedőket, elégedettek-e a felújítással.

Legtöbbjüknek tetszik az új csarnok, de a felújítás nem aratott osztatlan sikert. Nézze meg, milyen problémákkal szembesült néhány árus csütörtök reggel!

❤️ Nélküled nem tudjuk megírni! Ajánld fel adód 1%-át a Nyugat.hu-nak
Adószámunk: 18889332-2-18 Nyugat Média és Világháló Egyesület
Segítség és letölthető nyilatkozat ide kattintva érhető el.
Köszönjük nektek! ❤️

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Kapcsolódó cikkeink

Keddre tervezték a szombathelyi piac felújított csarnokának megnyitását, de még nincs kész

Mégsem alakult minden a tervek szerint, de remélik, szerdán már talán beindul az élet a II. csarnokban.

Belestünk a szombathelyi piac felújított csarnokába – Alig néhány nap és meg is nyitják

Legalábbis ez a terv, mindenki reménykedik abban, hogy nem jön közbe semmi.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra