Nem mindenki elégedett a felújított vásárcsarnokkal

A legtöbb árusnak tetszik az épület, de vannak, akik kifogásolják a kivitelezők munkáját.

November 5-én nyitott a Szombathelyi Vásárcsarnok felújított épületrésze. Eredetileg ugyan kedden Keddre tervezték a szombathelyi piac felújított csarnokának megnyitását, de még nincs kész 2020. November 02. 20:44 startolt volna a piac, de az átvétellel voltak kisebb gondok, Készüljön mindenki! Csütörtök reggel nyit a szombathelyi piac felújított csarnoka 2020. November 04. 20:48 így csak csütörtök reggel vehették igénybe először az árusok.

Mi is kimentünk, hogy körbenézzünk, és persze, hogy megkérdezzük a termelőket és kereskedőket, elégedettek-e a felújítással.

Legtöbbjüknek tetszik az új csarnok, de a felújítás nem aratott osztatlan sikert. Nézze meg, milyen problémákkal szembesült néhány árus csütörtök reggel!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Kapcsolódó cikkeink

Keddre tervezték a szombathelyi piac felújított csarnokának megnyitását, de még nincs kész

Mégsem alakult minden a tervek szerint, de remélik, szerdán már talán beindul az élet a II. csarnokban.

Belestünk a szombathelyi piac felújított csarnokába – Alig néhány nap és meg is nyitják

Legalábbis ez a terv, mindenki reménykedik abban, hogy nem jön közbe semmi.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet