Nem túl combosan kezdte a hetet a forint

A legfontosabb devizák hétfő reggeli árfolyamai.

Gyengült a forint hétfő reggelre a péntek esti árfolyamához képest a nemzetközi devizakereskedelemben.

Az eurót hétfő reggel hét órakor 390,23 forinton jegyezték a péntek esti 389,70 forint után, a dollár jegyzése 354,91 forintra emelkedett 353,22 forintról, a svájci franké pedig 405,92 forintra ment fel 405,33 forintról.

Hétfő reggeli jegyzésén a forint 1,5 százalékkal áll gyengébben az egy héttel korábbinál az euróval, 1,7 százalékkal gyengébben a dollárral és 1,2 százalékkal gyengébben a svájci frankkal szemben.

Az év eleje óta a forint 2,3 százalékkal erősödött az euró, 4,9 százalékkal erősödött a dollár ellenében és 0,5 százalékkal gyengült a svájci frankkal szemben.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Gazdaság