Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szemetes játszótér Szombathely szívében

Olvasónk észrevételei.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Olvasónk hívta fel a figyelmet arra, hogy Szombathelyen, a Kisfaludy Sándor utca-Király utca belső udvarán található egy, a kisgyermekes szülők körében igen kedvelt játszótér, amely úszik a szemétben.

Sok olvasói kérdés érkezik hozzánk. Mi pedig szeretnénk friss, hiteles híreket adni neked. Támogasd a munkánkat!
Támogatom

Mint írja: Közel harmadik hete gyűlik a szemét a pici játszótéren, mert csak egy hulladékgyűjtő van közvetlenül a padok mellett, amelyet amúgy sem ürítenek gyakran. Most teljesen tele van, és aki szeretné a rendet fenntartani, az sem tudja, mert nincs hova betenni a sok műanyagflakont, papírpoharat.

Szemét itt...
nyugat.hu

Az eldobált szemétből jól látható, hogy a közeli McDonald’s-ból is ide járnak, ami nem lenne baj, csak mi, akik ott lakunk, szembesülünk azzal, hogy reggelre micsoda állapotok vannak, mert többnyire ezek képezik a hulladékok többségét.

Szemét ott...
nyugat.hu

A cigarettacsikket nem is említem, habár tiltó tábla van erre vonatkozóan, nem veszi ezt figyelembe senki. A játszótér a kisgyerekek számára készült, ezért fokozottan kellene figyelni a tisztaságra, és több szemétgyűjtőt elhelyezni.

A park közepén nincs világítás, ezért a sötétben nem lehet látni, kik vannak ott éjjel. A környéken lakók végtelen türelmét elnézve úgy vélem, ideje felhívni az illetékes szervek figyelmét erre a gondra is. U.i.: A valóság sokkal rosszabb, mint az a fotókon látható.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Jelentem

Hirdetés