Nemzeti félkarú rablót minden falusi bolt mellé!

Már kész a törvényjavaslat, hogy mégiscsak legyenek a jövőben szépülő országunkban kaszinók, és azokban félkarú rablók illegessék a böhöm testüket a függők előtt.

Emiatt jutott eszembe, hogy már itt lenne az ideje, hogy a Mutyi bekerüljön az Alaptörvénybe, méghozzá az alábbi formában: A Mutyi Szent és Sérthetetlen, minden magyar álma.

Az a baj, hogy még emlékszem, mit mondtak, amikor egy nap alatt, minden figyelmeztetés nélkül bezárták más tulajdonában lévő kaszinókat. Társadalmi érdek, mert nemzetbiztonsági kockázatot jelentenek, és legatyásítják a népet. Pont a szegény cigányok, meg prolik miatt kell az államnak jó apának lenni.

Sokáig tűnődtem azon, hogy beszopjam-e, mert már gyanakodtam a klánra, mindent a pénzért tesznek, eszükbe sem jut a játékfüggő személyiség, de dumának jó, fokozza a népszerűséget. Vagyis nem cumiztam be, de azért most leesett a bamba állam, amikor meghallottam ezt a hírt.

Persze, bármikor előállhat Matolcsy, és azt mondja, jobban teljesítünk, ezért már nem gatyásítja le a népet a félkarú rabló, mint a gonosz Gyurcsány idején. A Facebookon Rogán a fülünkbe súgja, belátta a kormány, hogy durva volt, és most korrigál. Az atlatszo.hu. kérdéseire meg nem akarnak majd válaszolni, hogyan lehetséges, hogy a pályázók közül sokan hamarabb megkapták, hogy nyertek, holott még ki sem írták a tendert?

A mutyi újabb áldozatai
http://pokieslots.web.fc2.com/

Az oké, hogy már nem jelent nemzetbiztonsági kockázatot a kaszinók, hiszen Pintér tábornok behálózta trafipaxaival az egész országot, bárkit elkapnak, akinek autója van. (Most dolgoznak azon, miként azonosítsák a kerékpárosokat, a gyalogosokat, búvárokat.) Különben is, azt beszélik, nem véletlenül van Pintérnek póker arca. És ritkán blöfföl, ellenfelei tudják ezt. Már akik még élnek.

Egyébként a Nemzeti Kaszinó ötlete Széchenyié volt, csak szólok előre a marketing osztálynak, vagyis nem lehet probléma megetetni az emberekkel, hogy azért van egy tucat megbízható ember az országban, aki méltó elvenni a hülye családfőtől a gyedet.

Nemzeti Kaszinót minden rendes magyar településnek! Meg az se zárható ki, hogy egyszer valamelyik cigány bankot robbant, kiemelkedik a sárból, és akkor felmutatható pozitív minta lesz az övéi előtt. Gettómilliomos Szabolcsban! Kiszáll a Focus stábja, a Fidesz tábora tovább erősödik.

Csak miért van itt ilyen büdös? Pedig nem is Dánia.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Vélemény