„Lát-e esélyt arra, hogy Lázár János véletlenül igazat mondjon?”

Bakács is nemzeti konzultációt akar, meg is fogalmazta a kérdéseket.

Mostanában van egy érvényes kérdésem jobboldali barátaimhoz, akik leginkább hallgatásba vagy semmitmondó válaszba menekülnek akkor, amikor azt tudakolom: vajon a Fidesz-KDNP képes lesz-e megakadályozni a szélsőjobb hatalomra jutását Magyarországon? (A kérdés azért is rejt csapdát magában, mert az ellenzék és baloldal hiányában erkölcsi szükségszerűség lenne az igen válasz, de ennek a különböző politológiai felmérések ellentmondanak. Vagyis nincs igaza Kövérnek, Orbánnak, amikor azt gondolja, hogy egy demokrácia ellenzék nélkül is működik, de most ezt hagyjuk.)

Ma már fölöslegesnek is tartom a kérdést, mert megkaptam a választ a bevándorlókról szóló Nemzeti Konzultáció kapcsán. A kormány cinikus és hazug propagandatrükkjében a legundorítóbbnak azt tartom, hogy velünk fizettetik ki, és az egy milliárdot demagóg módon másra is el tudnák költeni. A sugalmazott kérdések ráadásul tök hülyének nézik a választókat, de most ezt is hagyjuk.

Az viszont biztos, hogy Orbán (Habonyék) úgy próbálják visszacsalogatni a reményvesztett és ezért a Jobbikra szavazókat, hogy tizenkilencre lapot kérnek, és beszálltak az idegengyűlöletbe, akik most a bevándorlók. (Idegen bárki lehet, akit annak jelölünk meg, vagyis cigány, zsidó, komcsi, buzi, piréz, bölcsész, süket, néma, vastüdős). Arra sem érdemes időt vesztegetni, hogy ebben a KDNP szégyenteljesen segédkezik, pedig Ferenc pápa első útja Lampadusába vezetett, hogy imádkozzon a tengerbe veszett menekültekért.

A magyar politikai keresztények ebben a kérdésben amúgy is sarokba vannak szorítva, mert ha ellenségeiket nem is szeretik, a testvéreikért mégiscsak kéne némi érdeklődést mutatniuk. A nigériai vagy szír keresztények erőszakos halála miatt egyre erősebben gyűlölik az iszlamistákat, de a hullámsír számukra elfogadhatónak tűnik. Alig bírom kivárni, hogy Harrach Péter dörgedelmesen védelmébe vegye azokat, akik a hordóbombák elől a békét és a nyugalmat választanák Európában.

A bevándorlási kérdés problémája nem csak, hogy létezik, de biztosan mondhatjuk, nincs is rá jó megoldásunk. A politikából fakadó erőszak, a demográfia mutatók éppen szembe mennek azokkal az elvekkel, amelyektől erős lett Európa vagy valaha Magyarország. (Szent István király tanulmányozása ebből a szempontból hasznos lehet a xenofóboknak.) Mindegy is, az biztos, hogyha ezen a vonalon mozog pártunk és kormányunk, hamar hozzásegíti magát bukásához, aminek örömteli pillanata lesz, amikor a nép kiszorítja Árpiból a habonyt.

Ja, ha a kormány megengedi magának az ilyen típusú kérdéseket, akkor talán én is használhatom ezt a módszert mint bevándorló (igaz, Szerbiában soha nem kaptam a pofámba, hogy mit is keresek én itt Suboticán).

- Egyetért-e ön azzal, hogy kétes származású miniszterelnökök ne vezessék a népet sem keletre, sem nyugatra?

- Egyetért-e ön azzal, hogy a bevándorlás megakadályozását a stadionokban kell kezdeni, mert nagy létszámú, falábú focisták lepték el a magyar labdarúgást?

- Egyetért-e ön azzal, hogy külföldről menekült, adócsalással vádolt szakemberek kezébe ne kerüljön sem a magyar filmgyártás, sem a magyar kaszinóbiznisz?

- Egyetért-e azzal, hogy aki geci, az geci?

- Örülne-e annak, ha az ön lábára állna a sajátja helyett Ráhel asszony?

- Lát-e esélyt arra, hogy Lázár János véletlenül igazat mondjon?

Az lenne jó, ha hasonló kérdéseket a magyar nép saját magának fogalmazna meg. Ennek több előnye is lenne. Nem kerül semmibe a költségvetésnek, és még ennél is nagyobb hülyeségeket teremne a magyar kreativitás, ami köztudottan hungarikum, lásd a Széles-féle gravitációs mezőt vagy a Mészáros-féle mangalicaexportot az iszlám országokba.

Egy, a történelmi Magyarországba bevándorló menekült, vagyis
Bakács Tibor

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Vélemény

Tovább az oldalra