3 264 611 Ft, 146 támogató. Köszönjük!
Légy része az igazságnak!

Nézettséget és követőket vásárolgathat magának a TikTok-on Orbán Viktor

Egy volt Fidalitas-tag, Tóth Bettina kutatása szerint.

Tóth Bettina az elmúlt időszakban megfigyelte Orbán Viktor TikTok-on közzétett tartalmainak nézettségét és a videókon szerepelő lájkok számát. Az influenszer dokumentálta is ezeket a számokat, amelyek később megváltoztak – írja a Media1 .

Orbánnak többek között volt olyan videója, ahol először 10 milliós, később már csak százezres nézettség szerepelt. Tóth Bettina szerint nem kizárt, hogy Orbán Viktor nézettséget és követőket vásárol magának.

Tóth Bettina talált olyan videót is a Viktor a TikTokon nevű oldalon, amelynél több mint kétmilliós megtekintés szerepelt, majd miután az influenszer szóvá tette ezeket a kiugróan magas számokat, ez a kétmilliós megtekintés 128 ezerre zsugorodott.

Az influenszer szerint elképzelhető, hogy Orbán Viktor TikTok oldalára vásárolják a követőket és a nézettséget is. Ha így van, kíváncsi lenne arra is, hogy ezt milyen költségvetésből fizetik.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet