Eddig: 1 671 363 / 3 000 000 Ft, 80 támogató. Még6nap.
Légy része az igazságnak!

Nincs olyan embere Orbánnak, aki megnézi a fotóit, mielőtt kiposztolják?

Ha ez volt a legjobb fotó, akkor valami baj van.

Orbán Viktor a napokban meglátogatott egy százéves asszonyt, Edit nénit. Ezzel semmi baj, szép gesztus, még akkor is, ha bőven van propagandaértéke. Félreértés ne essék, annak is van, amikor polgármester látogat idős embereket.

És, mivel maga a látogatás propagandaértékű, persze, hogy készül fotó. Vélhetően nem is csak egy-kettő, hanem sok. És aztán azok, akiknek ez a dolguk, vélhetően értenek is hozzá, kiválasztják azt, amelyiket a legjobbnak tartanak. Jelen esetben ezt:

Forrás: Facebook / Orbán Viktor

Orbán testtartásában semmi természetesség nincs. Felhúzta a vállait, próbál kedvesen mosolyogni, de csak erőltetett vigyorra futja. Szemöldökét szintén feljebb húzta, látszanak a ráncai a homlokán, arca belefagyva az erőltetésbe.

Tényleg ez lenne a legjobb fotó? És ha igen, milyen lehet a többi?

Ha nem ez a legjobb fotó, akkor az embereiben van a baj. De ha ez a legjobb, akkor Orbánnal. A képen egy görcsös, a helyzetnek kínosan megfelelni akaró embert látunk, aki nem is tudja, hogyan keveredett ide, csak annyit tud, hogy a lehető legtöbbet kell kihoznia belőle. Így sikerült.

Légy része az igazságnak! 2023. november 27-től december 11-ig tart támogatás-gyűjtő kampányunk. Ennek során 3 millió forintot szeretnénk összegyűjteni. Minden forint számít!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Vélemény