Eddig: 413 520 / 3 000 000 Ft, 29 támogató. Még11nap.
Légy része az igazságnak!

Nyolc helyszínre riasztották a Vas megyei tűzoltókat a nagy szél miatt vasárnap

Hét esetben kidőlt fa, egy esetben leszakadt villanyvezeték miatt riasztották az egységeket.

Kőszegen, a Dózsa György utcában tizenöt méter magas fa dőlt egy alatta parkoló autóra, a szombathelyi Győzelem utcában tizenöt méter magas fenyő borult villanyvezetékre, míg a cáki Fő utcában öles faág akadt fenn egy villanyvezetéken és veszélyeztette az alatta elhaladó forgalmat, Csepreg közelében egy huszonöt méter magas akác borult az útra. A 87-es főút mellett villanyvezetéket szakított a szél, a vezeték két méter magasan lógott a közút közelében.

Szombathely HTP, Kőszegszerdahely ÖTPE

A szombathelyi hivatásos, a kőszegi és a csepregi önkormányzati, valamint a kőszegszerdahelyi és hosszúpereszetgi önkéntes tűzoltók motoros láncfűrészt és magassági ágvágót, egy esetben magasból mentő tűzoltó gépjárművet használtak a faágak és kidőlt növények feldarabolásához, volt, ahol az áramszolgáltató szakembereit is segítségül kellett hívniuk.

Szombathely HTP, Kőszegszerdahely ÖTPE
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló

Tovább az oldalra