Ruhapróbán a legszebb tizenkettő

A Nyugat Királynője választás döntősei javában készülnek a december 10-ei választásra. Ehhez sok minden kell, például egy szép estélyi ruha. De amíg azt kiválasztják a lányok! Nézzék meg a ruhapróbán készült képeinket!

A helyszín Szombathely, a Király utcában lévő Erika Szalon. A lányok négyesével érkeznek. Először jön a terepszemle. Körül kell nézni a sok-sok vállfán pihenő ruhák között. Aztán jön a nagy dilemma: milyen is legyen? Királynős-fodros? Testhez simuló szatén? Mély dekoltázsú vagy éppen alig hátú? (Mert, ahogy képeinken is láthatják, csodálatos tud lenni egy csupasz női hát.) [ br]Aztán jön a konzultáció: lányok, ez jól áll? Meg a kérés: nem próbálhatnám még fel azt is?

Estélyi ruhapróbán a legszebb tizenkettő
Kinn a Bogi és az egyik Réka bárány, benn meg a másik Réka farkas...
Mészáros Zsolt

Egy biztos, a mi lányink - Amey Boglárka , Csordás Viktória, Bálint Lilla, Dömölki Kata, Gere Orsolya, Horváth Hajnalka, Lakatos Renáta, Mikos Patrícia, Osztrosits Katalin, Pál Réka, Pál Réka, Szoboszlai Réka – mind nádszál karcsúak, szinte nincs olyan estélyi, amit a varrónőket őrületbe kergetve ne kellene bevenni nekik.

Estélyi ruhapróbán a legszebb tizenkettő
No, hogy tetszik?
Mészáros Zsolt

Ami pedig a végén a lányokat istápoló Domján Diát hallgatva egyértelművé vált: a ruha színének a haj, a szem és a bőr színéhez kell passzolnia. Alkattól függően a vállakat, a melleket, avagy a karcsú derekat kell kiemelni. Az estélyi ruhának földig kell érnie. És bármilyen nehéznek is tűnik a tűsarkúban járás, bizony ide az kell! S ami talán a legfontosabb: egy nőnek kihúzott háttal, büszkén, kecsesen, szinte lassított felvételként kell mozognia egy ilyen szép ruhában.

Estélyi ruhapróbán a legszebb tizenkettő
Hártanézve...
Mészáros Zsolt

Nézzék meg, hogyan álltak a felpróbált ruhák a mi lányainkon! S hogy valóban ezeket viselik-e majd a döntőn, az kiderül december 10-én est hatkor a szombathelyi Weöres Sándor Színházban.

Estélyi ruhapróbán a legszebb tizenkettő
Estélyi ruhapróbán a legszebb tizenkettő
Nagy Ákos Balázs
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Nyugat királynője 2010