Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Olvasói levél: Csalódás a női nemben, avagy egy parkolás margójára

A jószomszédi iszony.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Naponta többször is kapunk mindenféle tippet és bejelentést, illetve a legkülönbözőbb tapasztalataikat is gyakran osztják meg velünk olvasóink. Egy ilyen levéllel jelentkezünk most.

Így szól olvasónk írása:

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Tisztelt Szerkesztőség!

Tegnap történt valami velem! Csalódtam a női nemben. Igen! Pedig számomra a szépség, a báj, a puhaság, a gyengédség, a gondoskodás, az együttérzés, a szeretet szinonimája volt a nő! Tegnapig. Akkor találkoztam kiábrándulásom tárgyával.

Történetem röviden: garázsom van egy társasház földszintjén, a hozzátartozó kijáróval. Ezt az utat zárja el parkolásával rendszeresen a „hölgy”; úgy, hogy egyáltalán nem, vagy csak szapora tilitolival tudom megközelíteni az ingatlant.

Bosszant a dolog, és a megoldáson törtem a fejem, mikor is megpillantottam őt! Nosza! Uccu neki, elé állok, kezétcsókolommal köszöntök, udvariasan közlöm a tényállást, még udvariasabban megkérem, hogy nem lehetne-e esetleg?! Nem bánom ha picit belóg, de ne egészen!

Pixabay

Ekkor tör ki a vulkán! Mit képzelek?! Ő nem is! Különben meg itt lakik 50 éve, neki joga van. Ismétli, hogy vétlen, biztos nem is ő volt.

Hibát követek el, mikor mintegy igazamat bizonyítandó, előveszem a képet, melyet a szabálytalankodó gépjárműről készítettem. A lávafolyam fúriává változik! Hirtelen a népszerű TV műsor, a Mónika Show szereplői leszünk!

Ekkor, igen, ekkor tört meg valami bennem. Kinek ő azt mondja, kár. Gondolom, s már bánom, és menekülnék de szavai még a távolban is utolérnek. „Hess madár!”

Megsemmisülten, ingerülten érek haza. Mi baj van apa? Kérdezi párom, s gyengéden átölel, majd puha kezével megsimogat.

Van remény!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Jelentem

Hirdetés