Olvasónk szerint 33 fokos hőségben kell feküdniük a gyermekeknek a szombathelyi Markusovszky kórház gyermek intenzív osztályán

Se klíma, se védőital.

Olvasónk tegnap járt látogatóként a szombathelyi Markusovszky kórház gyermek intenzív osztályán. Ott viszont hatalmas, 33 fokos hőség fogadta. Elmondása szerint a gyermekek pelenkában fekszenek, így próbálják átvészelni a már szinte elviselhetetlen meleget.

Talált egy hőmérőt, innen tudjuk, hogy mekkora volt a hőség
Olvasó

Azt is elárulta, kettő darab ventilátort látott az osztályon, de ez vajmi kevés volt ahhoz, hogy érezhető különbséget tegyen. Azt mondja, hogy légkondi egyáltalán nincs, de még védőitalt sem kapnak a gyermekek. Csak elképzelni tudjuk, hogy micsoda szenvedés lehet a hőség az éppen gyógyulófélben lévő csemetéknek.

Miután olvasónk megkeresett minket, a Markusovszky kórházhoz fordultunk kérdéseinkkel, azonban cikkünk megjelenéséig válaszokat nem kaptunk.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem