Nincs tovább, Kóbor János halálával az Omegának is vége

Jövőre tervezték a 60 éves jubileumi koncertjüket.

"Mecky-vel egy egész korszak meghalt. Vége, nincs tovább" - mondta a Borsnak Trunkos András, az Omega menedzsere.

Trunkos hozzátette, "Kóbort nem lehet helyettesíteni, elképzelhetetlen, hogy ez a zenekar hova léphetne tovább. Ahogy vége az ünnepeknek, le kell ülnünk Elefánttal és Ferivel, és közösen kell kitalálnunk, hova és hogyan tovább. Hogy mi a tisztességes, mi a méltó."

"Annyi bizonyos, hogy Kóbor János halálával véget ért az Omega története is. Omega néven többé nem lép zenekar színpadra" - jelentette ki Trunkos.

A kép az Omega 50. jubileumi koncertjén készült
-

Kóbor János, az Omega frontembere, énekese december 6-án hunyt el Meghalt Kóbor János, az Omega együttes frontembere 2021. December 06. 11:31 . 2020 őszén - alig három nap különbséggel - meghalt Benkő László és Mihályi Tamás, a zenekar két alapítótagja. Így az eredeti együttesből Molnár György Elefánt gitáros, és Debreczeni Ferenc dobos van már csak életben.

Az Omega jövőre tervezte a 60 éves jubileumi koncertet, ami így biztosan elmarad a tervezett formában. Könnyen lehet azonban, hogy valamilyen módon megemlékeznek az együtt töltött 60 évről és az elhunyt társakról.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Kultúra