Ön is lehet nemzetbiztonsági kockázat

Ebben a kontextusban a szavazópolgárok is ellenzéknek tekintendők, így Kövér gondolataiba helyezve mindezt, aki nem a Fideszre szavaz vagy szavazott, nemzetbiztonsági kockázatot jelent.

Ahogyan azt Kövér László szíves közléséből tudjuk, álláspontja szerint az ellenzék nemzetbiztonsági kockázatot jelent. Sok minden volt az ellenzék az elmúlt zaklatott tíz évben, éppen ez még nem. De nagy valószínűséggel ezzel a kijelentéssel a kör bezárult, az utolsó tégla is a helyére került a NER-nek nevezett kisebbségi terrorra alapozott társadalmi berendezkedésben. Aki vagy ami nemzetbiztonsági kockázatot jelent, azt a fenyegetett – vagy magát annak érző – nemzet megfigyeli, lecsukja, kiutasítja, végső esetben fölköti. Ezt kell tennie, ha már Kövér László 2002-ben előadott kérésének nem engedelmeskedett, nem ment le a pincébe, és nem tette a hurkot a saját nyakába.

Hogy tudjuk – és mindenki tudja – a helyét, jusson eszünkbe, a jelenlegi kormány, tehát ergo Orbán és a Fidesz, benne Kövérrel hogyan bánik az ellenzéki vezetésű városokkal. Voltaképp ki akarja éheztetni őket, csendes és iszonyú háborút vív ellenük, ami azt mutatja, az ilyen vezetésű városok politikusait, és azok lakosságát is büntetni akarja, mert nem rá szavaztak. Ebben a kontextusban tehát nemcsak a politikusok, hanem a szavazópolgárok is ellenzéknek tekintendők, így Kövér gondolataiba helyezve mindezt, aki nem a Fideszre szavaz vagy szavazott, nemzetbiztonsági kockázatot jelent. Te is, én nyájasom, ha efféle bűnös lélek vagy. Rád is vár egy Recsk.

Kövér előadásában ugyanis „két, egymást gyakorlatilag kizáró állam- és nemzetkép létezik a magyar politikán belül” . Azaz, valakinek itt helye nincs, s mivel a Fidesz van hatalmon, és minden aljas erejével ott is akar maradni, mi volnánk azok, akiket le kell csukni, meg kell figyelni, ki kell utasítani vagy fölkötni. Súlyos dolgok ezek, nem véletlen tehát, hogy az egyesült ellenzék egyből lemondásra szólította fel Kövért. S habár ezt a gesztust meg kellett tennie, mégis csak mosolygásra ad okot ez a gyerekes buzgalom, hiszen Kövér világnézetéből fakadóan ők nem méltóak arra, hogy itt éljenek, miért hallgatna akkor arra, hogy le akarják mondatni. Egyszerűen nincsenek is.

Kövér sem alkalmas a magas hivatalra. Ilyenre a 2002-es incidens után jóérzésű és józan társulat nem is jelöli, a Fidesz azonban nem olyan, Kövér ott ül a székében és voltaképp fenyegetőzik, mert ezt is megteheti. Van saját hadserege, a trónusán ülve élet-halál ura, kapcsolgatja a mikrofonokat és szórja a milliós büntetéseket, ami a fentiek fényében most már egyáltalán nem meglepő. Ha következmények nélkül megtehetné, lövetne is. Az itt felvázoltak nemcsak dermesztőnek tűnnek, azok is. Ebben e helyzetben kevéssé vigasztalhat minket annak tudása, hogy Kövér nagy valószínűséggel nem egészen normális, ha a főnöke-haverja mindezt eltűri tőle, sőt, érezhetően egy a véleménye vele.

Orbán Viktorra történt az utalás, akinek a szájából szintén elhangzott még 1998-ban, hogy „a T. Ház ellenzék nélkül is működik” , és a mai kontextusban az ország is, mi több, az ellenzéki szavazók nélkül is. Ők hovatovább nem kívánatosak a NER-ben, de, hogy nem a hasamra ütve beszéltem az elébb a kisebbség terrorjáról, idézzük fel a legutóbbi, 2018-as választás számszerű adatait. Az Országos Választási Bizottság honlapján az áll, hogy abban az évben Magyarországon szavazásra jogosult volt 7.968.059 honfitársunk. Ebből a Fideszre szavazott 2.824.206 ember, amivel nem szerezték meg a leadott szavazatok ötven százalékát sem.

Mi több, és sőt, a rájuk leadott szavaztok közül 216.120 levélben érkezett határainkon kívülről. Azon ukránok száma pedig, akik magyarul sem tudva, de egy szabolcsi disznóólba bejelentve és buszoztatva voksoltak rájuk nem ismeretes de számos, mint ahogyan a közmunka elvételével fenyegetett, egy cekker krumplival megvett szavazók sem voltak kevesen. Így, ha meggondoljuk, aki szívből és igazán a Fidesz országlását szerette volna négy évvel ezelőtt, nagy jóindulattal országunk lakosságának negyede, azaz, mintegy két és félmillió ember. De ezzel tényleg kimaxoltuk a rajongókat, így viszont az marad, hogy több mint ötmillió ember a nemzetbiztonsági kockázat.

Plusz a csecsszopók. No most, olyan ország még egy nincs, ahol ilyen adatokkal kétharmaddal lehet kormányozni, de olyan sem, ahol ilyen számok mellett teli pofával hatalmas választói felhatalmazásról lehet hazudozni, mint ahogyan az történik minálunk, és a világ demokratikus közössége elé tárva mimagyarozva mellet döngetve. Ezeket az adatokat eddig is tudtuk, a nóvum annyi, hogy erre a két és félmillióra mutogatva kérdőjelezik meg a hét és fél magyarságát, és Kövér olvasatában most már veszélyes elemeknek is nyilvánítják mind. Téged is, engem is, a sarki fűszerest is, és ez az állapot egyre nehezebben tartható. Ennyit akartam csak ezen a fagyos napon.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Vélemény