Soros Gyurkó zsoldosai! Újabb fejezet a körmendi menekülthisztériában

Ezúttal az önkormányzat szervezett lakossági fórumot. Videón az érvek és az indulatok.
Kovács Patrícia

Két nap alatt másodszor szerveztek lakossági fórumot Körmenden a menekültekről és a befogadótáborról. Az elsőt csütörtökön Szabadi György református lelkész kezdeményezte, a Jobbik és a Pro Körmend Egyesület képviselői vettek részt rajta Körmend: minek ide tábor? 2016. May 20. 08:09 . Erre az önkormányzat, a Fidesz és a Fidelitas helyi szervezetei nem fogadták el a meghívást, és külön fórumot szerveztek, ami ma délután volt.

Ismert, hogy a május 2-án megnyílt körmendi befogadótábor kapcsán pár nappal később rémhírek terjedtek el A Hit Gyülekezete keveredett bele a körmendi pánikkeltésbe? 2016. May 06. 11:28 , ezeket Bebes István polgármester és Tiborcz János megyei rendőr-főkapitány többször is cáfolták 21 tanú meghallgatása után is kitart a rendőr-főkapitány: Nem volt botrány a körmendi befogadótáborban 2016. May 10. 14:17 , és próbálták lehűteni a kedélyeket, kevés sikerrel.

A mai fórumról videónk van, benne ilyen gyöngyszemekkel:

 • Soros Gyurkó zsoldosai! (23:10)
 • Az Orbán Viktor ha nincsen, lelegelték volna az országot! (39:10)
 • De legalább az is elhangzik végre Bebes István polgármester szájából, hogy

  megtámadtak egy lányt, inzultáltak valakit, valakit megkergettek - semmi ilyesmi nem volt. Mendemonda van.

  Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

  Hozzászólások

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

  Közélet