Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Egyelőre nincsenek elbocsátások a szombathelyi városházán, csak a polgármesteri kabinet változik (Frissítve)

Az osztály- és irodavezetők többsége marad, két helyen lesz vezetőváltás.

"Nem gondolom, hogy embereket kellene kirúgni" - mondta Nemény András polgármester nemrég interjúnkban Nemény András: Átláthatóak és láthatóak leszünk, közös városvezetést szeretnék 2019. October 18. 18:38 . Arról is beszélt, hogy a polgármesteri kabinetben ugyanakkor lesznek változások. Puskás Tivadar "polgármesteri kabinetje természetesen nem lehet az én kabinetem, ők is arra szerződtek, hogy az előző polgármester mellett dolgozzanak" - mondta.

Az interjú két nappal a választások után készült, azóta letették az esküt a képviselők, megalakult a közgyűlés Megalakult az új szombathelyi közgyűlés, Nemény András polgármesteri szűzbeszédében békejobbot nyújtott mindenkinek 2019. October 23. 22:26 , megválasztották Megvannak az új alpolgármesterek, bizottságok, Molnár Miklós lesz a Vasivíz vezérigazgatója 2019. October 31. 09:59 az alpolgármestereket, tanácsnokokat, kialakították a bizottságokat Itt vannak az új szombathelyi bizottságok és tagjaik teljes listája 2019. October 31. 19:36 .

Még nem teljes a névsor

Információink szerint hétfőn hirdették ki a személyi változásokat, amelyek jövő hétfőn lépnek életbe. Most kezdenek a hivatalba felvett új munkatársak is. Nemény András az említett interjúban azt is mondta, hogy normális módon válnak meg azoktól, akik nem akarnak együtt dolgozni az új városvezetéssel.

Nagy Jácint

Városházi információink szerint - a polgármesteri kabineten kívül - senki sem jelzett ilyet, így a hivatal mintegy 90 százaléka ugyanazokkal az emberekkel dolgozik tovább. Igaz, két osztály élén is változás történik majd.

A polgármesteri kabinetet átalakítják: annyi már biztosnak tűnik, hogy Kovács Előd lesz a kabinetvezető, aki korábban a SZOVA vezérigazgatója is volt, ő egyébként tagja a Közbeszerzési Bíráló Bizottságnak is.

A kabinethez tartozó kommunikációs irodát Kéner Balázs vezeti. A kabinet tagjainak pontos létszámát már kértük a városházától, ígéretet kaptunk azzal, hogy amint végleges lesz a lista, azt megkapjuk.

De addig is itt van a hivatal többi osztálya és önálló irodája:

 • Informatikai, Minőségügyi és Gondnoksági Kabinet, osztályvezető: Keringer Zsolt
 • Városfejlesztési Kabinet, osztályvezető: Szakály Szabolcs
 • Jogi, Képviselői és Hatósági Osztály, osztályvezető: Nagyné Dr. Gats Andrea
 • Közgazdasági és Adó Osztály, osztályvezető: Stéger Gábor
 • Egészségügyi és Közszolgálati Osztály, az eddigi osztályvezető, dr. Bencsics Enikő a szociális irodavezető lesz. Az új egészségügyi osztályvezetőt még nem ismerjük.
 • Városüzemeltetési Osztály. Az osztályvezető eddig Lakézi Gábor volt. Ő most főépítészként folytatja tovább. az új osztályvezetőt még nem ismerjük.
 • Belső Ellenőrzési Iroda, irodavezető: Dr. Andorné Fodor Ágnes
 • Építési Iroda, irodavezető: Krencsey Igor
 • Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

  Hozzászólások

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

  Közélet

  Tovább az oldalra