Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Orbán Adrienn aláírta szerződését az SZKKA-val

"Remélem, hogy ez egy hosszú távú dolog lesz, de ez még maradjon a jövő titka" – mondta sejtelmesen az új igazolás.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Sajtótájékoztatót tartottak a Városházán, ahol aláírta egy évre szóló szerződést klubunkkal Orbán Adrienn.

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Az eseményen kezdésként dr. Horváth Attila sportért is felelős alpolgármester elmondta, nem mindennapi eseményen vagyunk jelen, hiszen a város kézilabdacsapata egy olyan játékost igazolt, aki minden szombathelyi gyermeknek példakép lehet, és nagyon büszke rá, hogy a városházán kerül sor az aláírásra.

– Reméljük, hogy nem csak egy, hanem jó pár évig láthatjuk Adriennt Szombathelyen játszani. Tudomásom szerint arra korábban még soha nem volt példa, hogy Bajnokok Ligája-győztes játékost igazolt volna egy szombathelyi sportegyesület, ez egy hatalmas megtiszteltetés a városunknak, nemcsak az SZKKA-nak, hanem minden szombathelyi sportszeretőnek. Nagyon szeretjük ezt a csapatot, nagyon sok néző előtt, remélhetőleg minél több győzelemnek fogunk tudni együtt örülni – mondta el az alpolgármester, aki később még annyit hozzátett, hogy a város szeretné feleleveníteni azt a régi hagyományát, miszerint általános iskolákba meglepetés jelleggel ellátogatnak a szombathelyi sztársportolók, ennek pedig egyik élharcosa lesz majd az SZKKA.

Orbán Adrienn aláírt az SZKKA-hoz
szombathelyikezilabda.hu

Ezt követően Pődör Zoltán , az SZKKA ügyvezető-elnöke kapott szót.

– Már a tavalyi szezonban is az volt az elsődleges célunk, hogy rutinos, tapasztalt játékosokat próbáljunk ide csábítani városunkba. Adrienn személyében pedig most egy újabb olyan játékos érkezik, aki hihetetlen sportteljesítményével kiváló példakép lehet a szombathelyiek szemében. Nekünk nagyon fontos a klubon belül az utánpótlás-nevelés, ennek fontos eleme, hogy a szombathelyi gyerekek lássanak jövőképet és példaképeket. Adrienn tökéletes szereplője lesz a közösségünknek. Egymás között már meg is egyeztünk abban, hogy be fog segíteni az utánpótlás-nevelésbe, tudását át fogja adni, hogy minél magasabb szinten tudjuk képezni a játékosokat. Végül szeretném megköszönni a városvezetésnek azt a segítő munkát, amit az elmúlt időszakban elvégzett. Tavaly nagyon sok problémánk volt a mérkőzések és az edzések helyszínével, én azt gondolom, hogy most egy olyan úton indult el a közös munka, aminek köszönhetően az Aréna Savariában tudunk mérkőzéseket játszani és edzéseket tartani. A tárgyalások és az egyeztetések elindultak, én nagyon büszke vagyok rá, hogy jó irányba haladnak, ezért köszönet jár a Falcónak is.

Végül, de nem utolsósorban a főszereplő is elmondta gondolatait.

– Úgy gondolom, hogy nagyon jó helyre kerültem, bízom benne, hogy jó szezont fogunk produkálni, próbálok én is segíteni ebben, igyekszem magamból a maximumot kihozni. Megpróbálom a tapasztalataimat hozzátenni, illetve a fiataloknak is igyekszem majd segíteni. Nagyon várom már az új szezont, és hogy elkezdjük a közös munkát. Remélem, hogy ez egy hosszú távú dolog lesz, de ez még maradjon a jövő titka – mondta sejtelmesen Orbán Adrienn .

Fotó, szöveg: szombathelyikezilabda.hu

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Sport

Hirdetés