Orbán Viktor megduplázta a hit- és erkölcstanoktatásra szánt pénzt

Módosították miatta a költségvetést.

Módosította az idei évi költségvetést a kormány. A hétfői Magyar Közlönyben kiadott kormányhatározat értelmében az eredetileg meghatározottnál majdnem kétszer annyi pénzt fordíthat a Belügyminisztérium hit- és erkölcstanoktatásra, hittanoktatásra és tankönyvtámogatásra.

Az elfogadott büdzsében ezen a soron 6,58 milliárd forintos előirányzat szerepel, amit a mostani kormányhatározattal gyakorlatilag megdupláznak. Orbán Viktor ugyanis jóváhagyta, hogy ezt az előirányzatot 6,46 milliárd forinttal túlléphessék - írja a klubradio.hu .

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek