Orbán Viktor megint hazudott

Nem a hitvesi ágyban, ami kisebb bűn, hanem a parlamentben, amikor azt mondta, hogy rengeteg dellát, kétszázhúsz milliót nyomtak a civil szervezeteknek.

Az érdekes ebben csak az, hogy már megint és súlyosan hazudott a civil szervezetekre vonatkozóan, és szűkebben a számszerűségre vonatkoztatva is, lásd a Norvég Alap kapcsán született bírói ítéleteket - mégis tovább nő a népszerűsége?! Régóta tudom, hogy Viktor a nép lelke, legyen az bármily sötét. De erre visszatérek a végén.


Azt már tudjuk, hogy ki a civil?- Orbán Viktor mondja meg, holott soha nem volt civil, mert az dolgozik, és munkája béréből él. A római jog óta, de azt már rég nem remélem, hogy emlékszik még az egyetemi tananyagra. Fontosabb dolga van most, Európát megmenteni. És ja, kösz civilek, hogy helyettünk megcsináltátok azt, amiért a Hungary név nem gyalázkodás a világban.

Orbán Viktor a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában, 2015. szeptember 18-án
MTI / Máthé Zoltán

Világos, hogy idegesíthető lehet számára a tény, hogy két magyar ország van, direkte így írva, és az nem a jobb-bal felosztásban komcsizik-nácizik, hanem másként, másként viselkedve. Nem beszél, hanem helyben tesz valamit. Vizet, szendvicset, takarót, játékot hoz. És én két szememmel láttam, hogy megcsinálták a csodát. Volt minden a meneküléshez. Még a rendőröknek is nyomtak a vízből, pedig Viktor mondom neked a jogot, a fegyveres erők etetése-itatása állami feladat, elmaradása bűncselekmény. De piha, elhárította a civil társadalom a központi erő sutaságából eredő kárt.

Köszi, hogy köszized, de az nem megy át civil alsón, hogy ki a civil egy monokulturális társadalomban. Nem te döntöd el, hanem a történelem. Lehet belőled még Caligula, de előfordulhat az is, hogy egy lóval fogsz beszélgetni, míg testőrségedben már ott lapul a gyilkos. (Fideszesek használjanak Wikipédiát, így világos lesz a történelmi parabola a hasonlatban. Köszike.)

Bocs, hogy szenvedélyes vagyok, de felbaszta a fejem, hogy megint hozzálát Lázár testvér testén keresztül, hogy szétverje Magyarországon azt, ami ő nélküle is működik. Soros a number one a gyűlöletlistán, és talán még Viktor is hisz benne, hogy a norvég kulturális kommandó ott lapul a kolbász mögött.

Amigszol, persze, rákérdezett, who is fucking kapni della, így kiderült a Vöröskereszt, a Máltai Szeretetszolgálat és az Ökumené kapta a zsét, minden rendben elvtársaim, hisz nem hazugság, hanem igazság, mert valóban igaz az, hogy az utolsó két hétben kimerészkedtek a frontra. Talán érdekes tapasztalat lehetett számukra, azért a pénz nem is drága. De azzal folytatni, hogy nem fogják támogatni egy kozmopolita-magyar zsidó szellemi jelenlétét a nemzeti Magyarországon!- súlyos csúsztatás. Még a Puskás Stadionban is befújnák.

Orbán Viktor focizik
-

Az egészben az a szopás, hogy a civil szervezetek már sejtik, hogy súlyosan paranoiás személyiséggel állnak szemben, akinek kezében a NAV, a rendőrség, a média, de nincs ok panaszra, mert mit mondjunk a világról? Azt mondják, Putyin sokkal keményebb a civil szervezetekkel szemben, mára talán szétverte az összeset. Ja, még van a Pussy Riots, s kész.

A kérdés, miért teheti meg, hogy hazugságában teljesen őszinte legyen? Megmagyarázom. Amikor a kerítés mentén őrt álló magyar határőr lelkére szavaz, aki miután rendőr, nem is az, ami, mindegy, történelmileg visszanyúl Viktor a hősök lelkébe, ezután hívhatjátok Hunyadinak, mert én Toldit is látom benne, vagy lehet, hogy Cipollaként tehetségesen hipnotizálja a népet, ami (aki) maga is érzi, hogy tévéje előtt ülve, kis gatyában, otthonkában, a magyar már megint megmenti Európát.

Hende Csaba távcsővel
Forrás: 444.hu/AFP Kisbenedek Attila

Ha Európa engedi, szabadon a kerítések mögött. Még azt is kimondta egy rádióban, hogy a kerítés értünk épült, nem ellenünk. Amikor ezt hallottam, sajnáltam, hogy leszoktam a Technokolról, mert az okoz ilyen mondatokat. Ennek ellenére a civilek foglalkoztak a te drótkerítésedből fakadó károkkal, ott a határsávban is, ahova te be nem tetted a lábad. Nem a rendőrökre, de nem is az emigránsokra gondolok, hanem egy miniszterelnökre, aki személyesen mond köszönetet. Persze, ez nem Franciaország, de te tovább nyomod a nyugati kémek dumáját....hát baszd meg magad, felcsúti fiú. Bocs, jól esett.

Na, kicsit megnyugodtam. Azért abban igaza van Simicskának, ez egy geci.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Vélemény

Tovább az oldalra