Örvendezzünk: véget ért a nemzeti konzultáció

A kormányszóvivő köszönetet mondott azoknak, akik éltek a válaszadás lehetőségével.

„Véget ért a nemzeti konzultáció a brüsszeli szankciókról. Köszönjük mindenkinek, aki elmondta véleményét” – fedezte fel a híradó.hu nyomán az infostart.hu Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő szavait a Magyarország Kormánya közösségi oldalán közzétett videóban.

A szóvivő kiemelte, hogy a kormány számára a magyar emberek véleménye iránytű, a magyar érdek pedig az első helyen szerepel.

Elmondása szerint azért fordultak ebben a témában a magyar emberekhez, mert "ez egy fontos és mindannyiunk életét érintő kérdés, hiszen a brüsszeli szankciók lépésről lépésre temetik maguk alá Európát" .

A kormány feladata szerinte, hogy ebben a helyzetben is megvédje a magyar családokat és vállalkozásokat – hangsúlyozta a kormányszóvivő.

"Az álláspontunk határozott, ahelyett, hogy egyre nagyobb károkat okozó újabb szankciókat vetne ki Európa, erőnket a béke mielőbbi megteremtésére kellene fordítani. A magyar emberek sosem szerették, ha a megkérdezésük nélkül döntik el az életüket érintő lényeges kérdéseket, ezért Európában elsőként Magyarországon mondhatták el a véleményüket a szankciókról."

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek