Oscar-díjat kapott a Dűne magyar berendezője

Sipos Zsuzsannát a film látványtervezőjével, Patrice Vermette-tel közösen Oscarral díjazták.

Tavaly mutatták be a Dűne című sci-fit, ami az azonos című regénysorozat alapján készült. A monumentális történetet korábban már többen is megfilmesítették, kevés sikerrel.

A tavaly bemutatott filmet Denis Villeneuve rendezte, a film berendezőjét, a magyar Sipos Zsuzsannát a látványtervezővel, Patrice Vermette-tel közösen Oscarral díjazták a vasárnap esti gálán.

A részben Magyarországon forgatott sci-fi Sipos Zsuzsanna sokadik nemzetközi produkciója, korábban dolgozott a Szárnyas fejvadász 2049-ben, a Gemini Manben és a Borgiákban is.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Kultúra