Őszödi beszéd x 900000 = Vida Ildikó

És most akkor tényleg ezeknek fizessünk adót?! - kérdezi több ismerősöm a Facebookon.

Most, hogy az adóhatóságnak a mi adónkból fizetett elnöke, miután az "ellenséges" kereskedelmi tévének nem volt hajlandó nyilatkozni, hogy mi a helyzet a kitiltási botrányba keveredésével, a Magyar Nemzetnek meg végül mégis , ideje feltenni további kérdéseket. Például, igen, azt, amit egyre többen tesznek fel a közösségi csatornákon: hogyan is bízzunk meg egy olyan szervezetben, ami a mi jövedelmeinket vizsgálgatja, miközben a saját háza táján sem sepergeti össze a hulladékot? És nem azért, mert nem tudná, hanem mert úgy tűnik, mintha nem is lenne hajlandó rá?

Nyugat.hu

Emlékezzünk erősen: amikor a NAV-tól kiugrott ellenőr, Horváth András kiteregette az 1700 milliárdos svindlit - miszerint a hatóság célirányosan szemet huny egyes élelmiszerláncok áfacsalásai felett, és leállíttatott indokoltnak tűnő vizsgálatokat -, akkor sem történt lópikula sem. Vagyis de: egy hétvége (!) alatt megvizsgálták magukat, és mindent rendben találtak. Horváth András ellen pedig eljárás indult. Ja, hogy egy nyugati országban ilyenkor felállították volna az egész vezérkart? Hagyjuk.

Ennél is érdekesebb kérdés,

hogy mégis mit képzelt Vida Ildikó, amikor kijöttek a száján azok a szavak , hogy a korrupciós vádak miatt vizsgálati csoportot állítanak fel a NAV-on belül,

aminek a munkáját személyesen én fogom felügyelni.

Aha, oké. Tehát ha legközelebb ha rajtakap a rendőr enyhe garázdaságon, mondjuk mert pucér seggel szaladgálok a Kossuth téren, én is azt mondom, hogy semmi gond, majd én megvizsgálva magamat eldöntöm enmagamról, hogy bűnös-e vagyok.

De még ennél is érdekesebb kérdés,

hogy mit reagál erre a magyar társadalom. Gyurcsány Ferencet egyetlen mondata miatt elkaszálta a népharag. Itt már nem elejtett mondatokról van szó, hanem hatalmas csúszópénzektől bűzlő, nemzetközi szintre dagadt botrányról, olyanról, amit nem szoktak az amerikaiak csak úgy jókedvből kirobbantani. Házi feladat: ha Gyurcsányt ennek elenyésző töredékéért, és amúgy nagyon helyesen kilöktük a politika élvonalából, akkor mi jár az Orbán-kormánynak? A megfejtéseket kommentben várjuk.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Vélemény

Tovább az oldalra