Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Pályainfón jártunk, standokat fotóztunk

Az oladi "pályainfón" idén is a régióban működő középiskolák és képzőhelyek mutatkoznak be. Lefotóztuk a standokat.

Szombathelyen a SIC-ben (volt Oladi Művelődési Központban) immár hagyományosan idén 14. alkalommal nyílt három napos pályaválasztási és képzési kiállítás. Az október 18-20-a között megrendezett "pályainfón" harmincnyolc kiállító prezentálja szakképzési kínálatát. A standoknál várják az általános iskolák 7-8 osztályos tanulóit, a középiskolák végzőseit, illetve szüleiket, valamint a pályakorrekciót fontolgatókat. Az érdeklődők a város képzőintézményeinek munkatársaitól, vagy éppen a munkát kínáló cégek képviselőitől kaphatnak a sikeres pályaválasztást, vagy pályamódosítást segítő információkat.

pálya info 2011
Mi legyek?
Nagy Zoli

A képzési kiállításhoz szakmai fórumok is kapcsolódnak. Holnap, azaz csütörtökön a Nemzeti Szakképzési és Foglalkoztatási Intézet vezetői adnak majd tájékoztatást a szakképzés rendszerében tervezett változtatásokról.

pálya info 2011
Mi legyek?
Nagy Zoli

A pályinfó még holnap 9-17 óráig látogatható. Kiegészítő programként az eseményt iskolai csoportok színpadi produkciói színesítik. Idén először egyébként üzemlátogatásra is lehetett jelentkezni, erre tizenhárom cég adott lehetőséget. A rendezvény idén először kapott uniós forrásból támogatást, a társrendezővé előlépett Változó Világért Alapítványnak is köszönhetően.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Galéria

Tovább az oldalra